Elképesztő az oka - Michael Douglas ezért szeretett bele Catherine Zeta-Jones-ba
Meglepő, miért választotta a színészlegenda a wales-i szépséget.

michael-douglas-catherine-zeta-jones-kapcsolata-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones Hollywood egyik legösszetartóbb sztárpárja. Pedig a kapcsolatuk elején nem sokat jósoltak a szerelmeseknek a nagy korkülönbség miatt, ők azonban húsz éve bizonyítják, hogy egymásnak teremtette őket az ég is.

Ezért szeretett bele a feleségébe

Catherine Zeta-Jones a Zorro álarca és a Chicago után igazi szexszimbólumnak számított, így nem kérdés, miért tetszhetett meg Douglas-nek. Kiderült azonban, hogy korántsem a nő szépsége fogta meg, hanem valami egészen különleges ok miatt szeretett bele:

- Ugyanazon a napon van a születésnapunk - persze, jó néhány év különbséggel. Az első randinkon, amikor ez kiderült, a szemébe néztem, és azt mondtam neki: "Én leszek a gyermekeid apja". És tényleg az lettem! Aztán kiderült, hogy imád golfozni, és ott már tudtam, hogy ő az igazi. Azonnal beleszerettem. Onnantól senki más nem létezett számomra, csak ő - mesélte nevetve a színészlegenda az Entertainment Tonightnak.

Catherine Zeta-Jones is mindig megindítóan nyilatkozik élete párjáról, látszik, hogy még húsz év alatt sem untak egymásra.

- Ő a legkedvesebb férfi, akivel valaha találkoztam. Humoros. Ő a legjobb barátom. Olyan büszke vagyok rá, hogy mellette állhatok ma, ahogy mellette állhattam az elmúlt két évtizedben. Most ünnepeltük a 18. házassági évfordulónkat, és úgy érzem, a szerelmünk erősebb, mint valaha. Sokat segít, hogy mindketten ugyanazt az életet választottuk, ezért megértjük a másikat - nyilatkozta a hétvégi SAG Awards-on.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük