Ilyen testet nem mindennap láthatsz! Anyaszült meztelenül fotózták a szexi sportolót
Képek!
Itt az ESPN Body Issue 2014.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén immáron hatodik alkalommal jelenik meg az ESPN magazin Body Issue különszáma, melyben - a korábbiakhoz hasonlóan - népszerű amerikai sportolók mutatják meg a meztelen valóságot.

A 2014-es szám kedvéért, mely július 11-étől lesz kapható, 22 női és férfi atléta szabadult meg a ruháitól, egyebek közt Venus Williams teniszező és Michael Phelps úszó is.

- Úgy vélem, minden évben sikerül egy kicsit magasabb lécet megugranunk. Az idei fotógyűjtemény kivételes atlétáit igyekeztünk sokféle sportágból válogatni, hogy bemutassuk a különféle testalkatokat és illusztráljuk, hogy mire is képesek az adottságaikkal - árulta el az ESPN főszerkesztője, Chad Millman.

A legtöbb fotó már elérhető az interneten, ezekből válogattunk - bár a sportolók hazánkban kevésbé ismertek, azért így is izgalmas dolog rácsodálkozni, milyen változatos tud lenni egy izmos férfitest is, ha más-más terhelésnek van kitéve.

Meztelenül a címlapon

A sztárok között is sokan vannak, akik egy-egy címlap kedvéért ledobják a ruháikat. Galériában a meztelen címlapfotók, nézd meg!

Ezt is szeretjük