3 gyerek után is bomba formában Melinda Messenger
Egy híres fehérneműcég kérte fel a méltán népszerű szépséget, hogy álljon nekik modellt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melinda Messenger az élő bizonyíték arra, hogy bizony gyerekszülés után sem kell elásnia magát egy nőnek, sőt.

A brit szőkeség kicsit kanyargós úton került a modellszakmába: annak idején légi kísérőként kezdte pályafutását, majd egy marketingcég kisfőnöke lett, ötven alkalmazottal.

Ám valahogy mégsem érezte elégedettnek magát, így elhatározta, inkább a testével szeretne pénzt keresni – egy ügynökség tanácsára megnagyobbíttatta a melleit, és már meg is kapta első megbízását.

Hamarosan ismert név lett a szakmában, különösen, amikor az Yvonne Paul ügynökséggel szerződött le, akik a nyolcvanas években elindították Samantha Fox karrierjét.

Az Ultimo igazán szexi hírvivője

Mindaddig ő volt a Sun Page 3, azaz a kiemelt harmadik oldalon szereplő pikáns modellje, amíg az olvasók meg nem szavazták, hogy eztán csakis természetes mellű szépségek idomaiban szeretnének gyönyörködni.

Ez sem tántorította el Messengert, hiszen számtalan más helyen volt alkalma megmutatni testét, emellett pedig pantomim-művészként lépett fel egy nagysikerű éjszakai műsorban. Időközben azonban utolérte a szerelem, no és persze a gyermekáldás is, és miután kislánya, Morgan 2000-ben világot látott, elhatározta, hogy inkább a tévés karrierjére koncentrál. Az időközben 36 éves hölggyé és háromgyerekes anyukává érett szépséget azonban nemrég felkereste az Ultimo fehérneműcég, és munkát ajánlott neki.

Messenger örömmel mondott igent, főleg, mivel tudatában volt, hogy előtte jónéhány híresség – a Spice Girl-ös Mel B, Sarah Harding, Gemma Atkinson és Rachel Hunter – is képviselte már a csipkecsodákat gyártó Ultimót. - Nem is igazán foglalkoztatott a modellkedés, amíg az Ultimo nem kecsegtetett az ajánlatával. Igazából már jó pár éve szögre akasztottam a melltartómat – vallotta be a sztár.

Azt is hozzátette, hogy végül csak nem tudott ellenállni a világ egyik legnagyobb fehérneműcégének, és igazán élvezte a fényképezkedés minden percét.Talán a munka a magánéletére is jó hatással lesz: bár fél éve bejelentette, hogy külön költöztek férjével, nemrég azt nyilatkozta, adnak még egy esélyt a házasságuknak.
Ezt is szeretjük