Meryl Streep rövid, vörös hajjal fantasztikusan fest - Egy film miatt alakult így át
Meryl Streepet új filmje, a The Prom forgatásán kapták le.

meryl-streep-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meryl Streep az egyik legtehetségesebb és legbájosabb színésznő Hollywoodban, a háromszoros Oscar-díjas sztár hetvenévesen is aktívan forgat.

Az idén megjelenő The Prom című alkotást forgatja jelenleg, a filmben Meryl Streepet majd rövid, vörös fürtökkel láthatják a rajongók.

Meryl Streepnek nagyon jól áll a vörös haj

Egy lesifotósnak sikerült több felvételt is készítenie a forgatáson, ahogy a fotókon is látszik, Meryl Streep fantasztikusan fest vörös hajjal.

Hasonló volt a frizurája az Ördög Pradát visel című alkotásban is, amelyben ő játszotta Miranda Priestlyt, csak ott annyi volt a különbség, hogy akkor ősz tincseket kívánt meg a szerep. A legújabb alkotását a Netflix gyártja le, a történet az azonos néven futó Broadway-musical feldolgozása lesz.

A történet röviden arról szól, hogy egy Indianában élő tinédzserlánynak megtiltják otthon a szülei, hogy a párjával együtt menjen el az iskolai bálba. Több veterán hollywoodi sztár jótékonysági célból segíteni próbál a lánynak, hogy végül a kedvesével mehessen az ünnepségre. Meryl Streep a kétszeres Tony-díjas Dee Dee Allen megformálója lesz. Olyan hírességek oldalán tűnik fel, mint Nicole Kidman vagy Kerry Washington.

Így nézett ki Meryl Streep fiatalon

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű volt fiatalon Meryl Streep.

Ezt is szeretjük