Felismered Meryl Streepet rövid, vörös hajjal? Egy szerep kedvéért alakult át
Meryl Streep új filmje, a The Prom a tervek szerint karácsonykor jelenik meg.

meryl-streep-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meryl Streep számtalan alkalommal átalakult már egy-egy szerep kedvéért, természetesen az átváltozásokban a legtöbb esetben segítségére vannak a maszkmesterek és a sminkesek. Láthattuk Margaret Thatcherként A Vasladyben, Julia Childként a Julie & Julia - Két nő, egy receptben, de bozontos hajú boszorkányként is megcsillogtathatta tehetségét a Vadregényben.

Legújabb, készülő filmjében, a The Promban is szokatlan külsővel szerepel hamarosan, rövid, vörös frizurával láthatják a rajongók.

Meryl Streep vörös hajjal is fantasztikusan néz ki

2019 végén indultak meg a The Prom forgatási munkálatai, ám sajnos a koronavírus-világjárvány miatt le kellett állniuk. Szerencsére sikerült augusztus végén befejezniük a Broadway-adaptációt, a Netflixen várhatóan karácsonykor jelenik meg a film, amelyben Streep Dee Dee Allen bőrébe bújik. Ahogy a felvételeken is látszik, nagyon dögös lesz a filmben a színésznő, szerintünk jól áll neki a vörös haj.

meryl-streep-vörös
Fotó: Instagram/Nicole Kidman, TheImageDirect.com / Northfoto

A Twitteren több rajongó ámult Streep új külsején: "Szerintem vörös hajjal még dögösebb", "gyönyörűen fest ezzel a frizurával" - fogalmazták a közösségi oldalon.

Olyan hírességek szerepelnek Ryan Murphy alkotásában, mint Nicole Kidman, Kerry Washington vagy éppen James Corden.

A film arról szól, hogy négy régi motoros színházi sztár Indianába utazik, hogy segítsenek egy diáklánynak, hogy elvihesse az iskolai bálba barátnőjét.

Sztárok, akik sokat híztak egy szerep kedvéért

Számos színész vállalta el, hogy egy szerep kedvéért felszed pár kilót. Mutatjuk a leglátványosabb átalakulásokat.

Ezt is szeretjük