Meryl Streep magyarul kívánt boldog karácsonyt - Öröm hallani, milyen szép a kiejtése

Meryl Streep, Idris Elba és Willem Dafoe is magyar nyelven kívánt kellemes ünnepeket.

meryl-streep-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ünnepek közeledtével Návai Anikó egyre több pár másodperces videót oszt meg a Hello Hollywood hivatalos Instagram-oldalán, amelyekben egy-egy általa meginterjúvolt híresség angolul vagy éppen magyarul kíván boldog karácsonyt.

A világsztárok zöme inkább a saját anyanyelvén köszöntötte a hazánkban élő rajongókat, de volt pár világsztár, akik megpróbálkoztak a magyar nyelvvel, méghozzá nem is sikertelenül. Utóbbi módon járt el a világ egyik legtehetségesebb és legnépszerűbb színésznője, Meryl Streep.

Így szólaltak meg a világsztárok magyarul

Meryl Streep hazánkban már több évtizede nagy népszerűségnek örvend, a kereskedelmi adók rendszeresen játsszák filmjeit, sokak nagy kedvence Az ördög Pradát visel, a Mamma Mia! első és második része, A szív hídjai vagy a Távol Afrikától. Az alábbi videót megtekintve a 70 éves sztárral talán még többen fognak szimpatizálni, mint előtte. Öröm hallani, hogy mennyire szép kiejtéssel kívánt boldog karácsonyt nekünk.

Az Oscar- és Golden Globe-díjakra jelölt Willem Dafoe Meryl Streephez hasonló bátorságról tett tanúbizonyságot, és magyarul kívánt kellemes ünnepeket. Ő is viszonylag szépen ejtette ki a szavakat, hiszen mint köztudott, a magyart a világ egyik legnehezebb nyelveként tartják számon.

Idris Elba, Hollywood egyik legkeresettebb színésze is a mi anyanyelvünkön szólalt meg Návai Anikó kérésére.

Voltak olyan sztárok, akik angolul kívántak a magyaroknak boldog karácsonyt, például Penélope Cruz, James Franco vagy éppen Mariah Carey.

Világsztárok magyar gyökerekkel

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük azokat a világsztárokat gyűjtöttük össze, akiknek ereiben részben magyar vér is csörgedezik.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük