Tündéri Meryem Uzerli kislánya - A Szulejmán színésznője cuki fotót posztolt róla
Meryem Uzerli kislánya februárban már négyéves lesz.

meryem-uzerli-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meryem Uzerli színészi karrierje 2008-ban kezdődött, de igazi nemzetközi szupersztárrá csak három évvel később vált, miután megkapta Hürrem szerepét a Szulejmán című történelmi sorozatban, melynek összesen száz epizódjában szerepelt 2011 és 2013 között.

Hiába imádják milliók világszerte, a 34 éves török származású színésznő magánéletéről meglehetősen keveset lehet tudni. Arról viszont több lap is beszámolt, hogy a 2014-es esztendő elején azt követően hagyta el sietősen Törökországot, hogy szembesült a ténnyel, szerelme, Can Ateş megcsalta őt. 

meryem-uzerli-lanya-nagy

Az első hírek szerint azért utazott akkoriban Németországba, hogy pihenjen, mivel kiégettnek érezte magát, de hamarosan kiderült a teljes igazság. Meryem Uzerli ekkor már ugyanis terhessége utolsó hónapjaiban járt, saját bevallása szerint pedig hűtlen kedvesétől távol szeretett volna életet adni közös gyermeküknek.

A kis Lara Jemine végül 2014. február 10-én született meg, akit azóta is egyedül nevel. Tündéri kislányát időnként azért megmutatja rajongóinak az Instagram-oldalán: hamarosan negyedik születésnapját ünnepli. Bájos közös fotójukat imádják a netezők, hiszen már több mint 130 ezer like-ot kapott ez a cuki felvétel, melyen összebújnak.

Ezt is szeretjük