A Szulejmán Hürremje bevállalós csipkeruhába bújt: szexi dekoltázsán ámultak a rajongók
Meryem Uzerli irtó dögösen festett legutóbbi fotózásán.

meryem-uzerli-2019-dior-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meryem Uzerli akkor vált népszerűvé, amikor elvállalta a Szulejmán című török sorozat főszerepét, az akkor vörös loknikkal hódító színésznő alakította Hürrem szerepét. Az eredetileg 2011-ben indult szériát 2013-tól 2018-ig az RTL Klub vetítette.

Hazánkban rengetegen szerették meg a színésznőt, akit a mai napig az ikonikus karakterével azonosítanak. A 37 éves sztárt közösségi oldalán is rengetegen követik, ahova rendszeresen posztol magáról felvételeket. A hétvégén egy dögös fotóval lepte meg követőit.

Meryem Uzerli szexi csipkeruhába bújt

A színésznőről a természet lágy ölén készítettek néhány új fekete-fehér felvételt. A fotózásra egy nagyon bevállalós csipkeruhát választott. A munka során egy kicsit lejjebb húzta a ruha anyagát a vállán, így még szexi dekoltázsát is jobban megmutatta.

meryem-uzerli-1
Fotó: Instagram/Meryem Uzerli/gabo_photos

A rajongók imádták a művészi képeket, többen megjegyezték, mennyire gyönyörű és szexi nő, valaki még szerelmet is vallott neki, de voltak, akik csak több szívecske emotikonnal fejezték ki tetszésüket. 

meryem-uzerli-2
Fotó: Instagram/Meryem Uzerli/gabo_photos

Bár hazánkban a Szulejmán mellett csak az Éjszaka királynője című sorozatban láthatták a tévénézők, attól függetlenül a mai napig színészkedik. Várhatóan 2020 szeptemberében mutatják be Törökországban legújabb filmjét, ami a Kovan nevet kapta, a dráma főszereplője lesz.

Ami a magánéletét illeti, egy gyönyörű kislányt nevel, Lara 2014 februárjában jött a világra. A gyermek édesapjával már nincs együtt, mert a férfi megcsalta őt. Azóta sem lehet tudni, hogy Uzerlinek van-e párkapcsolata, vagy sincs, közösségi oldalán sincsenek olyan fotók, amelyek arra utalnának, hogy valaki elrabolta a szívét.

Gyönyörű színésznő a Szulejmán sztárjának felesége

Képes összeállításunkban megnézheted Halit Ergenç feleségét.

Ezt is szeretjük