A Szulejmán Hürremje volt - Friss fotóin nem biztos, hogy felismered
Meryem Uzerli rengeteget változott a sorozat óta.

meryem-uzerli-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meryem Uzerli nevét akkor ismerhette meg a hazai nagyközönség, amikor 2013-ban az RTL Klub műsorra tűzte a 2011-ben indult Szulejmán című sorozatot. A török sorozatok közül a Szulejmán örvendett az egyik legnagyobb népszerűségnek Magyarországon, a széria főszereplőjét, Hürremet alakító Meryem pillanatok alatt belopta magát az emberek szívébe. A 35 éves sztár akkor vörös loknikkal hódított, ám azóta nagyon megváltoztatta a külsejét.

Meryem Uzerli így fest a valóságban

A német gyökerekkel rendelkező török színésznő 2011 és 2013 között óriási sikereket ért el Törökországban. Számos rangos elismerést megnyert otthonában, ugyanis a kritikusokat is lenyűgözte, ahogy Hürrem szultánát alakította. A sorozatból végül 2013-ban távozott, utána egy másik színésznő vette át a szerepét. Azóta számos változás ment végbe a magánéletében, például édesanya lett, illetve 2014-ben született lányával Németországba költözött. Ezek a változások egy idő után az ember külsején is meglátszódhatnak, a színésznőt legfrissebb fotóin alig lehet felismerni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

👀👋🏼❤️💋

meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) által megosztott bejegyzés,

Természetesen a szépségéből semmit nem veszített, egyszerűen az a fajta nő, akinek a karaktere teljesen átalakul egy frizuraváltástól.

Volt idő, amikor Meryem platinaszőke volt, de azóta átfestette a haját barnára, ami nagyon természetes külsőt kölcsönöz neki.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🎩💋

meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) által megosztott bejegyzés,

A rajongók imádják a sztár új külsejét, rengeteg pozitív kritikát kap nap mint nap Instagramon: "úristen, imádom a stílusod, csodálatos színésznő és modell vagy", "remekül nézel ki", "gyönyörű vagy" - írták egyik fotója alá a kedves szavakat.

Így nézett ki Meryem Uzerli tinédzserként

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy festett Meryem Uzerli tinikorában.

Ezt is szeretjük