Smink nélkül csúf kis béka Mena Suvari, az amerikai szépség

A visszahúzódó színésznőről nem éppen hízelgő fotók láttak napvilágot, amiken kiderült a pucér valóság.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha az ember azt a nevet hallja, hogy Mena Suvari, első pillanatban nem nagyon tudja hová tenni. Ám ha mindehhez hozzáfűzik, hogy ő volt az amerikai szépség – nos, akkor többnyire leesik a tantusz.


Nem biztos, hogy mindenki teljes egészében fel tudja idézni a filmet. Ám az a sokat emlegetett jelenet, amelyben a csinos főhősnő meztelen testét vörös rózsák borítják, valószínűleg kitörölhetetlenül belevésődött a filmbarátok emlékezetébe.

Ki gondolná, hogy azóta eltelt kereken tíz év, és a diáklányt alakító Mena Suvari is betöltötte már a harmadik ikszet?

Nem zavarja aprócska melle

Kortársaival ellentétben azonban igyekszik kívül maradni a rivaldafényen. Csak akkor bújik elő, ha valami fontos dologra – például a dohányzás káros voltára és a mellrák elleni küzdelemre – szeretné ráirányítani a világ figyelmét.

A paparazzók által kedvelt helyeken sem szokott merő véletlenségből felbukkanni. Most azonban egyiküknek sikerült lekapnia az észt-amerikai származású színésznőt vőlegényével, Simone Sestitóval, legutóbbi mexikói nyaralásuk alkalmával.

Szó mi szó, a vászon ragyogó szőkeségét alig lehet megismerni fotókon a maga sminktelen valójában. Bizony be kell vallani, hogy némely képen elég csúnyácskának tűnik – legalábbis azzal a szépséggel összehasonlítva, akinek a filmeken ábrázolják.

Azt viszont üdítő látni, hogy egyáltalán nem híve a plasztikáztatásnak, és bátran felvállalja aprócska melleit. Kedvesének, akivel 2007 óta él együtt, bizonyára pontosan úgy tetszik, ahogy van.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Mena Suvari, akit egyébként az Amerikai szépségben nyújtott alakításáért jelöltek a BAFTA-díjra, kinőve a tiniszerepekből, egyelőre nem igazán találja a helyét. A magyar közönség legutóbb a 2006-os Hullócsillagban láthatta.

Ezt is szeretjük