Gyász! Autóbalesetben elhunyt a szépségkirálynő
23 éves volt
Melody Gersbach Toyotája frontálisan ütközött egy busszal, az autóban hárman meghaltak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2010. augusztus 21-én, életének 23. esztendejében tragikus hirtelenséggel elhunyt Melody Gersbach, akit 2009-ben elnyerte a Miss Fülöp-szigetek címet, és a 15 döntős közé jutott a Miss International versenyen.

A hírek szerint a végzetes baleset szombat délelőtt 11 óra 45 perckor történt Bula városában.

Hárman meghaltak

Melody a sminkesével, Alden Orense-szel, valamint egy barátjával, Ronald Litával egy vörös Toyota Innova márkájú kocsiban Nagába tartott, amikor egy busz hátulról beléjük hajtott, maga alá gyűrte a járművet, végül egy fának ütközött.

Az ütközés következtében a szépségkirálynő, valamint a sminkes és az autó sofőrje, Santos Ramos Jr. az életüket vesztették, egyedül Ronald élte túl a balesetet. A busz utasai közül négyen szintén megsérültek.

Feladta magát a vétkes

A busz vezetője önként feladta magát a rendőrségen, hamarosan emberölésért és utasai testi épségének fenyegetéséért fog bíróság elé állni.

A német, illetve Fülöp-szigeteki szülőktől származó Melody Gersbachot 23 éves korában koronázták Binibining Pilipinas-szá, azaz ő lett Fülöp-szigetek szépe a helyi szépségkirálynő-választáson.

A cím felhatalmazta arra, hogy Melody képviselje hazáját a 2009-es Miss International választáson, melyet 65 ország részvételével Kínában rendeztek meg.

Melody végül a 15 döntős lány közé jutott, ám a korona a mexikói Anagabriela Espinoza fejére került. 2010-ben nem indult a megmérettetésen, helyette Venus Rajt, a Binibining Pilipinas idei nyertesét készítette fel a nemzetközi versenyre.

Nem sokkal a halála előtt azt tanácsolta a szépséges versenyzőnek, hogy próbálja görcsölés helyett inkább élvezni a döntőt.

Ezt is szeretjük