Kínos fotók! Jennifer Lopez kendőzetlenül mutatta meg bájait

Mellvillantások

Jennifer Lopez nem az egyedüli híresség, aki mellet villantott.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden magára valamit is adó nő rémálma, hogy nagyközönség előtt véletlenül olyat mutat meg magából, amit nem akar. A sztárvilágban ez kicsit másképpen van, és sokáig el lehetne vitázni azon, egy-egy híresség direkt vonja-e magára a figyelmet a mellbedobással.

Gondoljunk csak Janet Jackson 2004-es akciójára, amikor Justin Timberlake úgymond véletlenül leszakította a fellépőruháját, és elővillant a melle, amelyre előtte gondosan egy csillagot ragasztott az énekesnő. Legutóbb pedig Pamela Anderson keblei villantak ki, amikor partnerével a Sztárok a jégen műsorban lépett fel. De Jennifer Lopez is többször megmutatta már bájait, koncertkörútján is kínos helyzetbe került.

Összeállítottuk az elmúlt évek legemlékezetesebb villantásait, a teljesség igénye nélkül.

Volt mit nézni!

Jennifer Lopez egy pillanatra sem tud elszakadni fiatal kedvesétől, Casper Smarttól. Így amikor felkérték őket, hogy jótékonysági meccset játsszanak Puerto Ricóban a helyi művészekkel, a díva azonnal igent mondott, és bizony ő is beszállt a focizásba. A 43 énekesnő a játékhoz egy szűk, fehér minisortot választott, ami látni engedte vastag, ám izmos combjait és sokak által túl méretesnek ítélt fenekét.

Volt mit nézni! Jennifer Lopez falatnyi nadrágba préselte szexi hátsóját

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük