Kis cici, nagy cici és a közepes
A sztárvilágban is megvannak a melltípusok; kebelcsodák, dombocskák és társaik. Íme a típusok, és gyönyörű tulajdonosaik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A férfi fantáziája éppolyan határtalan, mint amennyire az a női mell iránti csodálata. Így hát nem meglepő, ha a nap nagyobbik részében azon jár a fejük, legyen a cici kicsi, nagy, vagy éppen csak közepes. És hát miért ne kerülne szóba néha-néha a férfiak között is a sztárok melle? Sőt, nem csak szóba kerül: kategóriákba is sorolódik!

Akik lemondanak a késről

Az első kategóriába tartozó cicik a férfiak szerint a "gravitációhoz alkalmazkodók". Azok a mellek, melyek esetleg már éhes szájat is láttak, jó ideje garantálják "viselőjük" nőiességét.

Mindezek ellenére - vagy amúgy sem - egyáltalán nem kérnek a plasztikai sebészetből. Az eme mellek iránt rajongók e kategóriában tartják számon Mimi Rogert, Uma Thurmant és Kirsten Dunst-ot.

A második kategória a pornóbébi-mellek, amelyek bár nem tartalmaznak mesterséges anyagokat, oly gömbölyűek, mintha szakavatott kezek közül kerültek volna ki - ilyen mellekkel bír Jessica Simpson és Scarlett Johansson is. Hogy mi a titkuk? Nem tudni, csak azt, hogy rajongótáboruk hatalmas.

Kritikus rajongók

Na persze a csodálat mellől nem maradhat el a kritika sem. A rajongók által nemes egyszerűséggel csak "kifutópálya" néven emlegetett kategória azon sztárokat tartalmazza, akiket sajnos nem áldott meg túl sok mellel a sors: ilyen többek között Keira Knightley, Claire Danes és Kate Hudson.

A push-up típus kapcsán azon ciciket emlegetik, amelyeken vagy sebész, vagy melltartó segített, hogy olyan kinézetet öltsenek, ami mindenki számára szemet gyönyörködtető, ám ennek ellenére többnyire mégis csak a mű jelzőt kapja a csodás helyett.

A műmellek élenjáró képviselői pedig Lindsay Lohan, Britney Spears és Christina Aguilera. Az "egyszer láthatsz, egyszer nem" melltípus még figyelemfelkeltőbb, mint mű társa, ám tulajdonosának a kritikát is jobban kell bírnia. Az ugyanis, hogy valaki egyszer akkora mellel jelenik, mint a Kékestető, majd legközelebb már csak az Alföld kissé buckásabb részeire emlékeztet, őszintén szólva igencsak megdöbbentő. Ebbe a típusba tartozik Jennifer Connelly - ami a képek alapján nem is olyan meglepő...

A "tejcsárda" típusú mell alatt a férfiak a klasszikus értelemben vett dús kebleket értik, égnek álló bimbókkal. Ebbe a kategóriába sorolható Kelly Preston és Salma Hayek is - utóbbi egyébként is szoptat, ám annak ellenére sincs oka szomorkodni.
Végül pedig következzenek a "minden férfi - és nő - álma" típusú cicik, amelyekről nehéz eldönteni, hogy valóban igaziak, vagy "csupán" egy igen ügyes plasztikai sebész művei.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Mindenesetre úgy vannak odatéve a helyükre, hogy se melltartót, se egyéb trükköt nem kell bevetni mellettük. És hogy kik büszkélkedhetnek ilyen csodákkal? Jennifer Love Hewitt és Jessica Alba biztosan.

Ezt is szeretjük