A nyár legmerészebben villantói sztárhölgyei
Íme, 6 igazán dögös hölgy, aki - a férfiak legnagyobb örömére - nem rejti véka és melltartó alá természettől kapott bájait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Natalie Portman

A 27 éves színésznőre nem igazán jellemző a magamutogatás, ezúttal azonban ő is sok pasinak okozott izzasztó perceket, amikor úgy döntött, hogy nem vesz fel melltartót.


Portman a természetes mellű sztárok közé tartozik, és a kép láttán nem is lehet okunk panaszra. Kacéran duzzadó mellbimbói ugyanis szeretnének utat törni csinos ruhájának felső részéből.

A különleges szépséggel megáldott sztárról készült képről csak úgy sugárzik az erotika. Többek között azért is tiszteljük őt, amiért a Hollywoodban egyre inkább elharapódzó trend ellenére a mai napig nem fújatta fel cickóit.

Natalie Portman eddigi pályafutását végigtekintve örömmel jelenthetjük ki, hogy az álomgyár nem szippantotta be teljesen. A nagy költségvetésű mozifilmek mellett ugyanis rendszeresen vállal szerepeket művészfilmekben is.

Sophie Monk

Az ausztrál énekesnőt már több alkalommal is láthattuk, amint szexi fürdőruhákban strandol. Az esetek többségében pedig szinte mindig szemet szúrtak hegyes mellbimbói, amelyeket falatnyi bikinifelsője sem volt képes megfelelő mértékben eltakarni.

Elég csak egyetlen pillantást vetni az említett, peckesen meredő testrészekre, és máris érthető, hogy miért nem maradhatott ki Sophie Monk összeállításunkból.


A csinos sztár a Bardot nevű lánybanda tagjaként tett szert némi ismertségre, az együttesből való kilépése után pedig szólóalbumával, a Calendar Girllel is kisebb-nagyobb sikereket ért el. A lemez érdekessége, hogy a popszámokat funky stílussal és operákkal vegyítette, második albuma azonban még mindig nem jelent meg. Ebben talán közrejátszott az is, hogy Monk az utóbbi időben a színészkedés felé fordult.

Christina Ricci

A felejthetetlen arcú színésznő talán az Addams Family – A galád család gyerekszínészeként él legtöbbünk emlékezetében. Ricci az elmúlt években szinte észrevétlenül változott át visszafogott kislányból igazi dögös színésznővé. Erről a képről már egy érett hölgy néz vissza ránk, aki szintén nem húzott fel aznap melltartót. Formás mellei és keményen meredő mellbimbói pedig tutira sok férfirajongójának szemetszúrtak, akik szerencséjükre aznap éppen vele szemben sétáltak az utcán.


Christina Ricci szerepei között egyaránt találhatunk vérfarkasokról szóló horrorfilmet és drogos lidércnyomást, mint ahogyan párkapcsolati művészfilmet és gótikus kísértethistóriát. Ez is rávilágít a 28 éves színésznő tehetségének sokoldalúságára, hiszen pályatársaival szemben ő aztán tényleg mindenféle műfajban kipróbálta már magát.

Madonna

Madonnának ez a nyár több keserűséget, mint örömet tartogatott, a bulvárlapok pedig rendszeresen beszámoltak a popdíva kálváriájáról. Guy Ritchie-vel való házassága majdnem tönkrement, habár a jelenlegi hírek szerint úgy néz ki, hogy a sztárpár átvészelte a hullámvölgyeket. Az idén ötvenedik születésnapját ünneplő énekesnő arcán mégis megdöbbentő nyomokat hagyott a magánéleti válság és az idő - a néhány hónapja róla készült sokkoló fotókon egy megtört és kétségbeesett nőt láthattunk.


Ezen a képen azonban Madonna régi fényében ragyog. Habár sokat plasztikáztatott arca már nem az igazi, átlátszó felsője még mindenkit emlékeztethet aranykorára. Arra az időre, amikor a szőke hajú sztár igazi szexszimbólum volt, aki akár teljesen pucér fotózásokat is bevállalt. Úgy látszik, Madonna sem mindig szereti a cicifixet, elegáns ruhája pedig nem sokat bízott a fantáziára. Szexi melleit látva nem valószínű, hogy bárki is a díva életkorát firtatná, neki pedig egyáltalán nem kell szégyenkeznie a merész villantás miatt.

Britney Spears

A botrányhős Britney az elmúlt hónapokban tényleg összekapta magát. A nyugodt életvitelnek és kiegyensúlyozott hétköznapoknak pedig meg is lett az eredménye, ugyanis egyre több fellépés elébe nézhet. Úgy néz ki, hogy Britney testileg és érzelmileg is rendezte dolgait. Persze ezen a képen még a régebbi, kicsit bolond és zavarodott Britney látható.


Csinos mellei szinte egy az egyben láthatóak, a fülledt erotikával teli kép láttán pedig még a szimmetria hiányáról is hajlandóak vagyunk megfeledkezni. Most már csak azt volna jó tudni, hogy vajon melyik hódolója lepte meg azzal a hatalmas szál rózsával, amelyet láthatóan nagy örömmel fogadott el a poklokat megjárt 26 éves lány.

Jessica Alba

A 27 éves színésznő elképesztő gyorsasággal küzdötte fel magát az élvonalbeli hollywoodi színésznők közé. A kilencvenes évek közepén felemás tévésorozatokban bukkant fel, az áttörést pedig az ezredforduló környékén a Sötét Angyal hozta meg számára. Onnantól kezdve pedig nem is volt megállás, a producerek egyaránt bízták rá akciófilmek és romantikus vígjátékok főszerepét, de láthattuk már thrillerben és horrorban is.


Júniusban született meg első gyermeke, nem meglepő tehát, hogy a terhesség és a szoptatás miatt látványosan megnövekedett cickóinak mérete. Ezt jól alátámasztja ez a róla készült fotó is, amelyen kifejezetten méretes melleivel és borsószemnyi méretű mellbimbóival indítja be rajongóinak fantáziáját.

A közeljövőben azonban sajnos nem sok moziban csodálhatjuk majd meg csábos idomait, hiszen most inkább a gyermekével szeretne törődni a forgatások helyett. De a 2010-re ígért Sin City 2-ből azért természetesen nem fog hiányozni!

OLVASD EL EZT IS!

britney lead4
  • jessica alba
  • jennifer garner

A tavasz legdurvább villantásai

jordan lead1
  • jessica simpson
  • sharon stone

2008 legszégyentelenebb villantásai

Ezt is szeretjük