90 kiló, 45 éves és mindenki imádja a színésznőt
Melissa McCarthy szereti a testét
Melissa McCarthy megmutatta, hogy van élet S-es méret felett is.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A szülinapos színész-komika Melissa McCarthyt számos kritika érte az évek során a súlya miatt.

Sokáig cikkeztek arról, hogy 2013-ban Rex Reed kritikus traktorméretűnek és vízilónak hívta a színésznőt.

Melissa végre visszavágott a kritikusnak

Reed sokaknál kivágta a biztosítékot, amikor így jellemezte Melissát: "egy egyszerű komédiás, aki annak köszönheti rövidke karrierjét, hogy kövér és kellemetlen".  

Melissa McCarthy mostanra bebizonyította, hogy a kritikus nem is tévedhetett volna nagyobbat, hiszen jelenleg ő az egyik legfelkapottabb sztár Hollywoodban. Láthattuk szerepelni a Női szervekben Sandra Bullock oldalán, a Koszorúslányokban, valamint a mozikban most futó A kém című filmben is.

Mikor egy interjúban később megkérdezték, hogy mit gondol Reed gyűlölködő szavairól, ezt válaszolta:

"Sajnálom azt, akiben ennyi a harag. Megtölthetne vele egy medencét, és úszhatna is benne. De nincs bennem tüske. Valószínűleg csak éppen egy nagyon rossz periódusát élte, ellentétben velem, aki nagyon boldog korszakban voltam és vagyok. De hogy is ne lennék abban! Minden reggel mosolyogva ébredek a csodás férjem és gyerekeim mellett, akik énekelgetve kezdik a napot. Mikor 20 éves voltam, biztos beleroppantam volna a szavaiba. De most már anyuka vagyok. Nem szeretném, ha a lányaim azt látnák, hogy egy, a társadalom által felállított ideális testképnek kell megfelelniük, különben vége a világnak. Szeretem a testem, és szeretném, ha ők is szeretnék az övéiket." - nyilatkozta hatalmas mosollyal az arcán a New York Timesnak.

Ezt is szeretjük