"Beszóltak, amiért nem vagyok vékony" Sírva fakadt az ismert színésznő
Sokat sírt kinézete és az őt ért támadások miatt Melissa McCarthy.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jelenleg Melissa McCarthy Hollywood legkeresettebb komikája, aki egymás után kapja a jobbnál jobb filmes ajánlatot.

A színésznő többször hangsúlyozta már, hogy elégedett kinézetével, sőt, előnyt kovácsolt plusz kilóiból.

Sírt a beszólások miatt

A People magazinnak adott interjújában azonban elismerte, az Oscar-gálás ruhamizérián túl gyakran sírt azért, amiért nem vékony.

- Rengeteget sírtam azért, amiért nem vagyok csinos, sokat bántottak is emiatt, beszóltak, amiért nem vagyok vékony. Régebben ez nagyon meghatározta a napjaimat. Tény, a húszas éveimben azért is sírtam, hogy miért nem nő gyorsabban a hajam - mondta.

A 43 éves színésznő az interjúban elismerte, hogy fiatalabb korában narcisztikus személyiség volt, ám mára már egészséges önértékeléssel rendelkezik.

- A húszas éveimben kész roncs voltam, folyton a külsőmmel foglalkoztam, ahogy minden korombeli. Egy idióta voltam. A könnyek évtizedének tartom azt a kort. Azóta lenyűgöz azoknak az embereknek a hozzáállása, akik azt mondják, nem érdekli őket, ki mit gondol róluk, igenis jól érzik magukat, és imádják, ahogy kinéznek - mesélte.

A gyerekeit nem így neveli

Mint az Emmy-díjas színésznő mondta, rengeteget szenvedett a rosszindulatú megjegyzésektől, amik mind a kinézetét, mind a tehetségét bírálták, mára azonban megtanulta, csak néhány, hozzá közel álló ember véleményére adjon.

- Azt akarom, hogy a lányaim úgy nőjenek fel, hogy tudják, a belső értékek a fontosak, nem az, ki hány kiló, vagy milyen hosszú a haja - zárta mondanivalóját.

A színésznő legújabb filmjét, a Tammyt július 2-án mutatták be az Egyesült Államokban. A filmet férjével, Ben Falconéval írta, valamint a férfi rendezte is. Emellett a színésznő a Spy című filmet forgatja jelenleg, aminek bizonyos jeleneteit hazánkban vettek fel.

Ezt is szeretjük