Ez aztán fájhatott! Hatalmasat esett élő adásban a színésznő
Magas sarkú platformcipőjében kibicsaklott a lába, és arccal előre zuhant a kedvelt színésznő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hatalmasat esett Melissa McCarthy egy élő show-ban, miután kibicsaklott a lába a platformcipőben.

A Koszorúslányok Meganjaként az összes díjra jelölést bezsebelő színésznő éppen átvette volna a műsor háziasszonyi teendőit, amikor az incidens történt.

A cipő lett a veszte

A 42 éves komika immáron második alkalommal lehetett a Saturday Night Live műsor háziasszonya, ám mostani belépője igen emlékezetesre sikerült. A stylistok ugyanis egy hatalmas sarkú, vörös strasszköves platformcipőt adtak rá, ami a vesztét okozta.

Éppen egy fellépőt szeretett volna bejelenteni, amikor a lába kibicsaklott, és elvágódott a színpadon, az élő műsor kellős közepén. Próbált megkapaszkodni a szaxofonos székében, ám ez sem segített rajta, és arccal előrefele eldőlt.

Felocsúdva az első ijedtségből már próbált poénkodni a helyzeten, mondván, lehet nem ártott volna először kipróbálnia, tud-e menni ilyen cipőben.

Hat karaktert is magára öltött

- Mint tudjátok, leginkább amolyan gumiklumpákban szoktam sétafikálni, amik éppen csak egy hajszállal mások, mint ez itt. De végül úgy döntöttem, csajosabb leszek, imponálni akartam nektek, srácok, de azt hiszem, túl jól is sikerült - nevetett.

Az este folyamán mintegy önmaga karikatúrájaként még további hat karakter bőrébe bújt a Szívek szállodája egykori Sookie-ja. Sőt, kedvéért olyan világsztárok is megjelentek, mint Denis Rodman vagy a Trónok harcának Tyrionja, Peter Dinklage.

McCarthy örömmel bohóckodik el a showműsorokban, ám hamarosan már nem lesz rá ideje, mivel májusban a mozikba kerül a Másnaposok harmadik része, amelyben ő is szerepet kapott, és a film népszerűsítő körútján neki is részt kell vennie.

Ezt is szeretjük