Nem használ a fogyitabletta? Újra kikerekedett a 38 éves színésznő

Melissa Joan Hart friss képei alapján felszedett magára.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Február legvégén hatalmas hírverés közepette mutatta meg újra karcsú alakját Melissa Joan Hart, aki egy fogyitabletta reklámarcaként azt állította, közel 20 kilót a készítménnyel adott le.

Legutóbb még azt nyilatkozta, továbbra is szedi a gyógyszert, legfrissebb képei alapján viszont a 38 éves színésznőre felszaladtak a kilók.

A Sabrina, a tiniboszorkány sztárja harmadik gyermeke, Tucker várása közben 30 kilót szedett fel, ám ahogy mondta, nem akarta elkapkodni a fogyókúrát, nehogy ártson a babának.

Ezért megvárta, amíg már nem szoptatja a kisfiát, és akkor folyamodott egy fogyitablettához.

Ugyanakkor azt is hozzátette, figyel arra, mit eszik, a gyerekek körüli teendők pedig éppen elég testedzést biztosítanak neki.

2013-ban a kamerák előtt vetkőzött fürdőruhába, hogy megmutathassa karcsú alakját.

- Sohasem hordok fürdőruhát, még akkor sem, ha a partra megyünk a gyerekekkel. Ezért most az, hogy a kamerák előtt levetkőztem, és ennyi ember látott, idegtépő volt, ám valahogy jól is éreztem magam. Úgy hiszem, jó úton haladok - mondta. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük