Bikinis fotó! 20 kilót leadott Melissa Joan Hart

Egy éve a szőke színésznő még hájas bálnaként napozott a tengerparton, de mára újra büszkén pózol fürdőruhában.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elnézve a bikinijében feszítő 32 éves Melissa Joan Hart képét, nehezen hihető, hogy a tavalyi dél-kaliforniai nyaralásán készült képei valósággal sokkolták a világot. A hájas, loncsos hajú nőben fel se lehetett ismerni az egykori tinisztárt.

Húsz kilót szedett fel a két terhesség alatt

Nem volt ez azonban mindig így. A bájos Melissa ötévesen kezdte színészi karrierjét, és mivel korán felkarolta a Nickelodeon csatorna, sorra jöttek a tévészerepek. Ismertségét a nálunk is vetített Sabrina, a tiniboszorkány című sorozatnak köszönheti.

A nádszálvékony tinédzser időközben szexis színésznővé érett, de az anyaság mindent megváltoztatott.

A terhességgel rakódtak rá a kilók

Melissa súlyproblémái a várandóssággal kezdődtek. Két éven belül két kisfiúnak adott életet, Mason 2006-ban, öccse, Braydon pedig 2008-ban született.

Első terhessége során 25 kiló túlsúlyt szedett magára, amiből jócskán maradt még rajta a második kisbaba fogantatásakor is, akivel újabb 16 kilót hízott.

– Tényleg nagyon kövér voltam. Rettegtem a szüléstől, ezért csak feküdtem az ágyban és tömtem magam – emlékezett vissza a terhesség hónapjaira.

Egyedül nem megy

A mindössze 157 centis, filigrán színésznő így röpke két év alatt 70 kilóra terebélyesedett. Végül a kétségbeesett sztármami Derek Johnson dietetikust kérte fel étrendje összeállítására.

Emellett napi rendszerességgel mozgott is Mark Harari személyi edző irányításával. A rárakódott közel húsz kiló túlsúlytól csaknem 14 hónapnyi keserves munka árán szabadulhatott meg. Melissán, mint minden hollywoodi kismamán, nagy volt nyomás, hogy mielőbb visszanyerje 51 kilós versenysúlyát.

– Nem ment varázsütésre a dolog. Nekem is ugyanolyan kemény volt, mint bárki másnak. Tény, hogy a túlsúlyt ledolgozni hosszabb időt vett igénybe, de ez egy cseppet sem zavar – magyarázta a People magazinnak adott interjújában.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A kitartó munkának meg is lett az eredménye. A tinisztárból lett anyuka a hájjal együtt gátlásait is levedlette, és idén nyáron ország-világnak megmutatta formás idomait az említett magazin bikinis fotóin.

Ezt is szeretjük