4 év után váratlanul lekerül a képernyőről! A színésznő tegnap tudta meg a hírt

Kiderült, nem folytatják a Melissa és Joey sorozatot.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Négy évad és több mint száz epizód után befejezik a Melissa és Joey című sorozat forgatását, adta hírül az Entertainment Weekly.

A széria, melyet néhány éve az M1 hétvégi műsorán láthattak a nézők, az ABC családi programjában szerepelt, háromszor jelölték People's Choice Awards díjra 2013 és 2015 között, ironikus módon éppen idén kapták meg az elismerést.

- Büszkék vagyunk arra, hogy Melissa & Joey mérföldkőhöz érkezett, hiszen a csatorna történetében még egyetlen szitkom sem érte meg a századik részét. Ugyanakkor most, hogy a gyerekek felnőttek: Mel és Joey összeházasodtak, és saját családot szeretnének, természetes folyamatnak tűnik, hogy befejeződjön a sorozat. Mindazonáltal hálásak vagyunk Melissa Joan Hartnak és Joey Lawrence-nek, továbbá az egész stábnak, akik keményen dolgoztak a széria sikerén - írta közleményében az ABC Családi program osztályának igazgatója.

A hírt először a Sabrina, a tini boszorkányként befutó Melissa Joan Hart közölte kedden a Twitter-oldalán, majd kollégája is megosztotta üzenetét.

- Egy korszak véget ért. Kemény lesz ez a hét, de előre nézek! - posztolta a 38 éves színésznő a több mint félmilliós rajongótáborának.

- Az angyalaim vigyáznak rám, jól tudom. Érzem a szeretetet, érzem a fájdalmat, én is szomorú vagyok, de a jövőt fényben látom! Ti vagytok a legjobb rajongók! - osztotta meg Joey Lawrence, akinek közel kétszázezer követője van.

A Melissa és Joey március 18-án ér el a századik részhez, a befejező epizódokat pedig nyáron vetítik le.

Sztárok a 2015-ös People's Choice gálán

Nézd meg, ki miben volt az idei People's Choice Awards-gálán!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük