Ő volt a vörös kislány A farm, ahol élünkben - 53 évesen nem fogod felismerni
Így néz ki most Melissa Gilbert.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Magyarországon a kilencvenes évek végén tűzték műsorra A farm, ahol élünk című sorozatot, ami a vidéki Ingalls család történetét mesélte el, akik egy minnesotai farmon élték mindennapjaikat.

Így néz ki ma Melissa Gilbert

A széria legnépszerűbb szereplője a vörös hajú, copfos kis Laura Ingalls volt, akit Melissa Gilbert alakított a sorozatban. Szinte hihetetlen, de az egykor cuki kislány ma már érett nő - Melissa már 53 éves, és a gyerekei is felnőttek: idősebb fia, Dakota 28, a fiatalabbik, Michael pedig 22 éves.

2007 óta egyre ritkábban láthatjuk a képernyőn: legutóbb 2015-ben, a The Night Shift című sorozat egyik mellékszerepében tűnt fel.

A napokban ő is felszólalt a hollywoodi szexuális ragadozók ellen: bevallotta, hogy ő is zaklatás áldozata lett, méghozzá a híres rendező, Oliver Stone viselkedett vele meglehetősen megalázóan az egyik castingon, ő pedig végül könnyek között távozott a meghallgatásról.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük