Meleg sztárok kamuházasságai
Hollywoodban gyakran keringenek pletykák szívtiprókról, akiknek útját nemcsak női szívek, de bizony férfiaké is szegélyezik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Anthony Perkins – nős ember létére pasikkal is ágyba bújt

A Psycho sztárjáról kevesen tudták, hogy biszexuális volt, hiszen haláláig boldog házasságban élt Berry Berensonnal, akit 1973-ban vett feleségül.

Nem titkolta biszexualitását

A nők bálványaként számontartott színészóriást azonban sem az évtizedekig tartó frigy, sem a szerelmes hölgyrajongók hada nem akadályozta meg abban, hogy a férfiak nyújtotta gyönyöröket is élvezze.

Méghozzá nem is akármilyen férfiakét, hiszen a jóképű filmsztár szeretői közé olyan hírességek tartoztak, mint Tab Hunter, Rock Hudson vagy a legendás táncművész, Rudolf Nurejev.

Az első nő, akivel ágyba bújt, Victoria Principal volt, és állítólag ez az élmény változtatta meg szexuális orientációját. Norman Bates legendás megformálója 1992-ben, 60 esztendősen AIDS-ben halt meg, de betegségét mindvégig titkolta a közvélemény elől.

Guti – a nős focista a spanyol melegek bálványa

A sztársportolók körében sem számít újdonságnak, ha valakit azzal gyanúsítanak, hogy saját neméhez vonzódik. Legutóbb a Real Madrid aranylábú játékosáról, Gutiról terjedtek el ilyen híresztelések.

A focista nemcsak nőies arcvonásainak köszönheti, hogy pletykálnak róla, hanem extrém frizuráival és öltözködési stílusával is ikonikus státuszt szerzett magának a spanyol melegek között.

Meleg csóknak látszik, de csak családi puszi

A nagy szenzációt azonban a Cuore magazinban közzétett képek jelentették, amelyeken a sportoló látszólag egy férfit csókol. A fotók óriási izgalmat váltottak ki a világsajtóban, de állítólag a felvételeken Guti saját húgának gratulál, annak második terhessége alkalmából.

A sztárjátékos egyébként kétgyermekes családapa, aki maga is tisztában van a meleg szubkultúrában elfoglalt kiemelkedő helyével, sőt már több gay magazinnak is pózolt pikáns fotósorozatokon.

Tom Cruise – egy meleg pornósztár vallott afférjukról

Bár Katie Holmes személyében Tom már harmadik feleségét fogyasztja, karrierje kezdete óta nem tud megszabadulni a pletykáktól, miszerint saját neméhez vonzódik. 2001-ben a francia Actustar magazin egy meleg pornószínésszel, Kyle Bradforddal készített interjút.

Katie bizonyára tudja az igazságot Tomról

Aki azt nyilatkozta, hogy annak idején volt egy röpke románca a Top Gun sztárjával. A színész persze rögtön beperelte mind az újságot, mind Bradfordot, és végül 10 millió dolláros kártérítést ítéltek meg neki.

Ám a pletykálkodókat ez sem hallgattatta el, egy tavaly megjelent életrajzi könyv szerzője, Andrew Morton például azt írja, hogy Tom a Tágra zárt szemek forgatásán homoszexuális kalandba keveredett, amit levelekkel is tud bizonyítani. A levelek azóta sem kerültek nyilvánosságra, de ez nem hallgatatta el a rossz nyelveket.

Michael Jackson – a vádak szerint kisfiúkat molesztált

A szétfolyó arcú popsztár magánélete hosszú éveken át közfelháborodás tárgyát képezte világszerte. Elég csak az 1993-ban kirobbant pedofilbotrányra gondolni, amelyből az énekes erkölcsileg megroppanva, gyógyszerfüggő emberi roncsként került ki.

Jacko és egykori pártfogoltja, aki pedofíliával vádolta

Ekkor sietett a segítségére első felesége, Lisa Marie Presley, aki mint mondta, azért ment hozzá Jacksonhoz, mert hitt az ártatlanságában és úgy gondolta, meg tudja menteni. Az Elvis lányával kötött frigyet sokan kamuházasságnak nevezték, bár a menyecske szavaival élve kapcsolatuk szexuálisan is aktív volt. Ám a házasság röpke két év alatt véget ért, méghozzá trónörökös nélkül.

A várt utódokkal második neje, a nővérként dolgozó Debbie Rowe ajándékozta meg a sztárt, és a pár saját bevallása szerint csak az első baba érkezése miatt házasodott össze. A kételkedőket ez a rövid életű frigy sem győzte meg igazán, sokan azt pletykálták, hogy mesterséges megtermékenyítés áll Debbie terhességének hátterében. Őket látszik igazolni, hogy Jacko harmadik gyereke rejtélyes körülmények között fogant és született meg, az anya kilétét azóta is homály fedi.

John Travolta – lefotózták, amint szájon csókol egy férfit

Nem Tom Cruise az egyetlen szcientológus sztár, akinek a szexuális beállítódása régóta találgatások és pletykák tárgya. A Szombat esti láz pocakosodó szívtiprója csaknem 20 éve él boldog házasságban Kelly Preston színésznővel, aki két gyermeket szült neki.

Egy csók és más semmi?

A példásnak tűnő családi élet azonban nem győzi meg a kételkedőket, akik azt állítják, hogy az egész csak porhintés, és Travolta valójában saját neméhez vonzódik. Ki tudja, mi az igazság, ám a National Enquirer magazin egy régebbi számában megjelent képek tanúsága szerint a pletykáknak ezúttal lehet némi alapja.

A fotókon ugyanis a filmsztár saját magánrepülőjének lépcsőjén csókolja szájon Jeff Kathreint, aki azóta elhunyt fia ápolója volt, egyébként pedig esküvői fotósként dolgozik. Néhány éve pedig egy üzletember vádolta meg a színészt azzal, hogy kikezdett vele egy közös szaunázás alkalmával.

Ezt is szeretjük