Durván bepiált a kétgyermekes Spice Girls énekesnő
Ittas fotók
Az egykori pasifaló énekesnő az utóbbi hónapokban kissé sokat éjszakázik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melanie Brown belevetette magát az éjszakai életbe - a lesifotósok az elmúlt időszakban szinte heti rendszerességgel örökítették meg különféle szórakozóhelyeken, meglehetősen szétcsapott állapotban.


Szeptember 1-jén például a londoni Mayfair Pubban nézett a pohár fenekére, majd szeptember 6-án ugyanott kapták lencsevégre.

Mel B rendesen betintázhatott a görbe este folyamán: alig állt a lábán, amikor férje, Stephen Belafonte oldalán elhagyta a vendéglátó-ipari műintézményt, ahol törzsvendég lehet.

A 34 éves énekesnő a képek tanúsága szerint nem nagyon zavartatta magát - olyan bódultan mosolygott, mint aki azt sem tudja, hol van.

Az Ijesztő Spice becenevet kapta

Az persze más kérdés, vajon mit szólnak ehhez az egykori Spice Girls-tag gyermekei, akikre minden bizonnyal bébiszitter vigyáz, amíg a mama élvezettel fürdőzik az éjszakai életben.

Persze a felvágott nyelvű és reszelős hangú Mel B-t nem kell félteni, ha partizásról van szó, hiszen nem véletlenül érdemelte ki a Scary Spice – vagyis Ijesztő Spice – becenevet.

Brown ugyanis nem csak szókimondóságával, hanem eseménydús magánéletével is gyakorta került címlapra az elmúlt évek során. Még mielőtt híres lett volna, az izlandi Fjolnir Thorgeirssonnal járt, majd röpke románcba bonyolódott Peter Andréval.

Ezt követően hozzáment Jimmy Gulzar holland táncoshoz, 1999 februárjában pedig életet adott első gyermekének, Phoenix Chinek. Frigyük a férfi agresszív viselkedése miatt még ugyanezen év végére menthetetlenül tönkrement , és 2000-ben el is váltak. Mel B-t azonban nem viselte meg túlságosan az elszakadás, és hamarosan Max Beesley brit színész oldalán kereste a boldogságot.

2006-ban hatalmas meglepetést okozott, amikor is összeszűrte a levet Eddie Murphy-vel - ő lett második gyermeke, Angel Iris apja.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Jelenlegi férjével, Belafontéval 2007 nyarán állt az oltár elé, egy interjújában pedig elárulta, olyan boldogok együtt, hogy még két gyermeket szeretne párjától.

Ezt is szeretjük