A 60 éves Melanie Griffith fürdőruhás testén ámulunk - Fantasztikus az alakja
A teste alapján negyvenesnek hinnénk a színésznőt.

melanie-griffith-furdoruha-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melanie Griffith valaha a világ egyik legdögösebb színésznője volt, manapság azonban már csak az elszúrt plasztikai műtétei kapcsán említik meg a nevét.

Még mindig irtó dögös fürdőruhában

A Lolita, az Üvöltés és a Dolgozó lány egykori sztárja nem bírta elviselni az öregedés jeleit az arcán, ezért idejekorán kés alá feküdt. Arcfelvarrás, ajakfeltöltés, botox - ez csak néhány a beavatkozások közül, melyeket bevállalt a fiatalosabb külső érdekében. Sajnos a plasztikával csak tönkretette a bájos vonásait, és mára teljesen eltorzult az arca, a mimikája pedig szinte eltűnt a műtéteknek köszönhetően.

melanie-griffith-furdoruha-nagy

Annak ellenére, hogy az arcát így szétszabatta, az alakja még mindig fantasztikus - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a tegnapi fürdőruhás fotói. A képek láttán biztosan nem mondanánk meg, hogy már hatvanéves, évtizedeket letagadhatna, olyan jól néz ki.

Goldie Hawn fürdőruhás fotói

Goldie egy testre simuló, fekete fürdőruhában napozott a görög tengerparton, és, habár meglátszik rajta az idő múlása, még mindig jó néhány évet letagadhatna a korából. Nézd meg a fotóit!

Ezt is szeretjük