Ámulunk a 61 éves Melanie Griffith bikinis testén - 25 évet is letagadhat
Spanyolországban vakációzik Melanie Griffith.

melanie-griffith-bikini-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melanie Griffith fiatalon kivételesen gyönyörű nő volt: olyannyira, hogy még a kor legdögösebb pasijait is az ujja köré csavarta. Járt Warren Beattyvel, Ryan O'Neillel, Don Johnsonhoz és Antonio Banderashoz pedig hozzá is ment.

Melanie Griffith ilyen dögös bikiniben

Most, 61 évesen is igazán szép annak ellenére is, hogy az arcát alaposan elintézte a szépészeti kezelésekkel. Az alakja még mindig bámulatos, a fiatalok is megirigyelhetnék a lapos hasát és a nőies idomait. A színésznő jelenleg Spanyolországban nyaral a barátnőivel, és a rajongók kedvéért fel is töltött magáról egy bikinis fotót, amin jól látható, hogy még mindig milyen csinos.

"Szerencsés lány vagyok, hogy ilyen csodálatos barátnőim vannak! Éljen Spanyolország" - írja a fotója alá, amiből kiderült, hogy a legjobb barátaival utazott el az európai országba, ahonnan egyébként volt férje, Antonio Banderas származik.

Rengetegen dicsérték a fotóját, voltak azonban olyanok is, akiknek feltűnt, hogy a sztár által posztolt képen mintha eltűnt volna a köldöke - feltehetően amatőr photoshoppal próbálta laposítani a hasát - ezenkívül mintha az arca is filterezve lenne. Azért a róla készült lesifotón is látszik, milyen jól néz ki - igazán felesleges volt felcsapnia hobbiretusőrnek.

Sharon Stone is igazán szexi bikiniben

Az Elemi ösztön egykori bombázója még most sem panaszkodhat - évtizedeket letagadhat, olyan jól néz ki bikiniben ő is.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük