Melania Trump smaragdzöld ruhájában gyönyörű volt: karácsonyi mesét olvasott a gyerekeknek
Melania Trump zöld kabátruhában olvasott a kicsiknek.

melania-trump-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A karácsonyi időszak közeledtével több hivatalos feladatot végez el hagyományosan a first lady az Amerikai Egyesült Államokban.

Ezek közé tartozik a Fehér Ház karácsonyfájának átvétele, majd az otthon kidekorálása például. Tegnap a Children's National Kórházban járt, ahol a gyerekeknek olvasott fel karácsonyi mesét, a feladatai közül ez az egyik személyes kedvence.

Melania Trump ilyen csinosan olvasott fel a gyerekeknek

A first lady nagyon csinosan érkezett a kórházba, egy smaragdzöld kabátruhát viselt, amit Diane von Furstenberg tervezett. A koronavírus-járvány miatt nem sok lurkó vehetett részt a felolvasáson személyesen, a képeken csak két gyermek látszik, a többi 325 kis beteg pedig a rádión keresztül hallgathatta a felolvasást. Emellett a kellő távolságot is tartaniuk kellett egymástól, a kicsiket is jó messze ültették el egymástól.

A first lady minden évben látogatást tesz karácsony előtt a Children's National Kórházban, az Egyesült Államok 33. elnökének, Harry S. Trumannek a felesége, Bess Truman indította el ezt a kedves hagyományt hetven évvel ezelőtt.

Bár Melania maszkban érkezett az eseményre, végül az olvasás során mégis levette azt, valószínűleg azért, hogy jobban hallják a gyerekek a mondandóját. Ezzel kapcsolatban viszont érte néhány kritika, írta meg a  CNN , ugyanis a kórház szabálya azt írja elő, hogy az épületen belül kötelező a maszk használata. A hírszolgáltató fel is kereste a first lady sajtósát, hogy nyilatkozzanak az ügyben, ám nem reagáltak a kritikákra.

Ilyen lett 2020-ban a Fehér Ház karácsonyi dekorációja

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan díszítette fel a Fehér Házat karácsony alkalmából Melania Trump 2020-ban.

Ezt is szeretjük