Melania Trump férje nélkül ünnepelte a szilvesztert - Ilyen fotók kerültek elő róla
Rég láthattuk ilyen vidámnak a first lady-t.

melania-trump-szilveszter-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Habár a Trump házaspár minden pletykát eloszlat arról, hogy baj lenne a házasságukban, 2018-ban szinte minden közös programjukat lemondták, sőt, mint kiderült, még a szilvesztert sem töltötték együtt.

Ilyen boldognak rég láthattuk

Melania Trump a pár Mar-a-Lagó-i házában tartott fényűző partit, amiről most előkerültek a fotók is. A first lady képein egyvalami nagyon szokatlan: az egykori modell ragyogó mosollyal pózol a kamera előtt - ilyen önfeledt boldogságot pedig már hónapok óta nem láthattunk az arcán.

Melania maga is megosztott egy szelfit a buliról, és természetesen a vendégek is elkezdtek kiszivárogtatni egy-egy képet, melyen láthatjuk, mennyire jól szórakozott szilveszterkor Mrs. Trump. Rengetegen voltak a rendezvényen, pedig, aki részt akart venni rajta, annak komolyan a zsebébe kellett nyúlnia, hiszen a jegyek 1000 dollárba - átszámítva 279 ezer forintba - kerültek.

melania-trump-szilveszter-nagy.gif

Az édesanya szeme fénye, Barron is Floridában ünnepelte az év utolsó napját, Trump pedig a Fehér Házban maradt, hogy megpróbálja rendezni a támogatatlanságából bekövetkezett krízist. A demokraták ugyanis nem hajlandóak 5 milliárd dollárt fizetni az elnök nagy álmáért, hogy falat húzzon fel az Egyesült Államok határterületeire, így december 21. óta főhet a feje, hogy fogja megoldani az ebből keletkezett problémákat.

Ezt is szeretjük