Melania Trumpot a ruhája miatt cikizték - Pedig Katalin kedvenc tervezőjének kreációját viselte

Melania Trump kapott hideget és meleget is ruhaválasztása miatt.

melania trump cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melania Trump a függetlenség napja alkalmából a Rushmore-hegyhez volt hivatalos Donald Trumppal együtt. Amikor az elnöki párról megjelentek az első felvételek, amelyek az ünnepségen készültek róluk, egyből mindenki a first lady ruhájával foglalkozott.

Sokan kiakadtak a választásán, a Twitteren azonnal hangot adtak nemtetszésüknek a felhasználók.

Ruhája miatt szapulták Melania Trumpot

Melania Trump Katalin hercegné egyik kedvenc tervezője, Alexander McQueen kreációját választotta az eseményre. A divattervező nagy népszerűségnek örvend a sztárok körében, ugyanis rengeteg elegáns és sikkes darab született már meg a kezei alatt. A first lady egy 2485 dolláros, azaz 774 ezer forintos ruhát választott, a fehér kreáción fekete szkeccsrajzok szerepeltek.

melania trump ruha
Fotó: Bloomberg / Getty Images Hungary

A Twitteren azonnal zúgolódni kezdtek az emberek, sokaknak nem tetszett a first lady választása: "Donald Trump unatkozott az Air Force One magángépen, ezért filctollal összefirkálta Melania fehér ruháját", "Valaki vegye már el Donaldtól azt a filctollat! Most Melania ruháját tette tönkre vele" - írták meg a véleményüket.

Többen azzal viccelődtek, hogy Melania kreációja tényleg olyan, mintha egy filctollal szétfirkálták volna. Sokan azért poénkodtak azzal, hogy mindezt az amerikai elnök hajtotta végre, ugyanis 2019 szeptemberében egy filctollal próbált manipulálni egy, a Dorian hurrikánról készült felmérést. Ő akkor azt állította, hogy Alabama állama is veszélyben van, és 95 százalék az esélye, hogy lesújt a hurrikán, de mindezt a Nemzeti Időjárási Szolgálat tagadta, és csak Florida államra adtak ki figyelmeztetést. Csak azért, hogy neki legyen igaza, a térképen fehér jelzéssel bekarikázott részt megtoldotta, de fekete filcet használt, így egyből lebuktatta magát.

Többen megvédték Melania választását, ami a 2020-as tavaszi kollekcióból származik. Sokan úgy gondolták, hogy ez egy gyönyörű, letisztult kreáció, és nincs vele semmi baj. A Melania Trump ruháiról gyakran posztoló Instagram-oldalra számos pozitív komment érkezett: "Egyszerűen nem tud mellényúlni, ha ruhákról van szó! Ő a legjobb stílusú first lady!", "Mint mindig, most is elképesztően festett! Olyan gyönyörű a stílusa és a járása" - fogalmazták.

Az Alexander McQueen-ruhán lévő fekete szkeccseket a Central Saint Martins művészeti iskola pár szerencsés hallgatója készítette, az volt a feladatuk, hogy egy táncoló lányt rajzoljanak le egy adott ruhában, végül ezek az illusztrációk kerültek fel a ruhára, írta meg a Paper divatmagazin. 

 Ő volt Vlagyimir Putyin felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, ki volt Vlagyimir Putyin felesége 31 éven át.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük