Melania Trump retteg Putyintól? Sokatmondó videó készült róla
Különös felvétel került elő az oroszországi látogatásukról.

melania-trump-putyin-arckifejezes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Donald Trump oroszországi csúcstalálkozója nagy port kavart a világban - az amerikaiak döntő többsége szerint az elnökük ugyanis nemcsak behódolt Putyinnak, hanem egyrészt saját magát, másrészt a népüket is megalázta a szavaival és a viselkedésével.

Melania arca beszédes volt

Most kikerült egy friss felvétel a találkozóról, ami bemutatja a pillanatot, amikor először fogott kezet egymással a két elnök, és került bemutatásra a first lady, Melania Trump is. Az egykori modell először próbálta mosolyogva fogadni az orosz elnök barátságos közeledését, majd, amikor Putyin félrenézett, szinte halálra vált arccal meredt a földre.

A Twitteren futótűzként terjed a videó, ami persze ezúttal is kommentlavinát indított: "Mintha megfagyott volna a vér Melania ereiben...", "Csak én gondolom úgy, hogy Melania halálra van rémülve?", "Melania az egyetlen, aki elég okos hozzá, hogy rájöjjön, milyen hatalommal bír ez az ember egyáltalán" - írták a közösségi oldalon.

Azt egyelőre nem tudni, mi miatt fagyott le a mosoly a first lady arcáról, lehet, hogy szimplán izgult az elnökkel való találkozás miatt - vagy éppen ismét házassági gondokkal küzdenek, mint már annyiszor az évek során. Nem is csoda, hogy Melania nincs a topon: az elmúlt hónapokban három nőről is kiderült, hogy viszonyt folytatott a férjével, mialatt ő a közös gyermeküket várta - ha igazak, ha nem a híresztelések, ezek nyilvánvalóan rányomják a bélyegüket a hangulatára.

Ezt is szeretjük