Melania Trumpra kiakadtak a netezők - Nem győzik szapulni a first ladyt
Már megint felhördült a közösségi oldal Melania miatt.

melania-trump-magassarku-texas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megint támadják a twitterezők Melania Trumpot, pedig az Egyesült Államok first ladyje ezúttal csupán jótékonykodni szeretett volna.

Emiatt akadtak ki a kommentelők

Melania és Donald Trump a texasi hurrikán károsultjaihoz igyekezett, hogy anyagi támogatást nyújtsanak nekik ezekben a nehéz időkben, a netezők azonban nem a pár önzetlenségével, hanem Melania öltözetével voltak elfoglalva.

A first lady ugyanis egy kígyóbőr tűsarkút húzott fel az útra, ami rengeteg embernél kivágta a biztosítékot: elárasztották a Twittert a durva hangvételű üzenetek.

melania-trump-magassarku-texas-nagy

"Honnan tudni, hogy Trumpéknak a mi tragédiánk csak marketingfogás? Nézd meg Melania tűsarkúját...", "Melania épp azt akarja demonstrálni, hogy mit NE viseljünk hurrikán idején?", "Melania tűsarkú cipőben megy egy katasztrófa sújtotta övezetbe? Esküszöm, ez lesz a Halloween-jelmezem..."

A first lady nem igazán értette, miért kapott ennyi negatív visszajelzést, hiszen még a gépen átöltözött, és Texasban már edzőcipőben szállt le a repülőről. Melania szóvivője is csak ennyit nyilatkozott a CNN csatornának:

- Szomorú, hogy egy természeti katasztrófa tönkretette ezrek életét, az emberek mégis Melania cipőválasztásával vannak elfoglalva.

Ezt is szeretjük