Melania Trump megtörte a Fehér Ház hagyományait: háborognak is a netezők
Melania Trump még mindig nem invitálta meg a Fehér Házba Jill Bident.

melania trump cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

2020 novemberében derült ki, hogy a demokrata Joe Biden lesz az Amerikai Egyesült Államok 46. elnöke, bár legnagyobb ellenfele, a republikánus Donald Trump hónapokon át azt kommunikálta, hogy csalás történt, végül a január elején lezajló, washingtoni zavargások után bejelentette, hogy átadja a hatalmát.

A hatalomátadásnak vannak olyan protokollszabályai, amelyek a politikusok párjaira is vonatkoznak. A leköszönő elnök feleségének illik meginvitálni a hamarosan helyébe lépő first ladyt a Fehér Házba. Amikor 2016 őszén kiderült, hogy az üzletember nyert, Michelle Obama már novemberben meghívta magához Trump feleségét egy teára. Nos, Melania Trump ezt a gesztust nem szándékozik megtenni Jill Bidennel, írta meg az Independent.

Melania Trump nem vette fel a kapcsolatot Jill Bidennel

Egyre közeledik január 21-e, a nap, amikor Joe Bident beiktatják, a ceremóniára már nagyon készülnek az Egyesült Államokban. A dátum közeledtével sokaknak feltűnt, hogy Melania Trump még mindig nem vette fel a kapcsolatot Jill Bidennel, és várhatóan nem is teszi meg ezt a lépést. A Twitteren sokan kifejtették ezzel kapcsolatban a véleményüket.

Jill Bidennel még mindig nem vette fel a kapcsolatot Melania Trump.
Jill Bidennel még mindig nem vette fel a kapcsolatot Melania Trump.
Fotó: Roy Rochlin / Getty Images Hungary

Sokak szerint ez egyenlő a tiszteletlenség jelével: "Sosem gondoltam, hogy Melania kegyes ember lenne. Megmutatta nekünk, ki is ő valójában, hiszem, hogy ugyanolyan rossz, mint a 45. elnökünk. Egy semmirekellő, aki semmivel nem törődik. Ennyi. Végül is csak annyit tett, hogy hozzáment Trumphoz, ez mindent elárul róla.", "Ez is azt bizonyítja, hogy az ember nem tud stílust venni magának.", "Melania kegyetlen nő, és most úgy érzi, megsértették. Majd Jill Biden megmutatja, hogyan viselkedik egy igazi first lady. Melaniát addig sajnáltam, amíg ki nem derült, mennyire passzív agresszív, most már csak azt akarom, hogy tűnjön el" - fogalmazták a kritikusok.

Voltak olyan twitterezők is, akik szerint Jill Bidennek nincs is szüksége Trump feleségének segítségére, hiszen nem sok új információt tudna átadni neki: "Legyünk őszinték, Melania a feladatkörének 95 százalékával nem volt tisztában, és most már örül, hogy nem kell kifelé mutatnia, hogy mennyire jól tudja csinálni a fennmaradó öt százalékot.", "Ha dr. Bidennek szüksége lesz segítségre, biztos vagyok benne, hogy felhívja barátnőjét, Michelle Obamát, na ő egy igazi first lady volt.", "Bidennek nincs szüksége rá, hát nyolc éven át ő volt a második first lady" - írták.

Melania mellett férje is hagyományt szeg, ugyanis Donald Trump bejelentette, hogy nem vesz részt Joe Biden beiktatási ceremóniáján. A Demokrata Párt nyertesét nem viselte meg a bejelentés, erre csak ennyit reagált:

Ez egyike annak a kevés dolognak, amiben egyetértünk - idézte szavait a CNN.

Melania Trump legszebb ruhái 2020-ból

Képes összeállításunkban megnézheted Melania Trump legszebb ruháit, amelyeket 2020-ban viselt.

Ezt is szeretjük