Nem ő lenne az igazi Melania Trump? Furcsa összeesküvés-elmélet terjed róla a neten
Az internetezők szerint dublőr helyettesítette a first ladyt.

melania-trump
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Amerikai Egyesült Államokban már minden a novemberi elnökválasztásról szól. Országszerte megkezdődtek a korai szavazások, illetve a két elnökjelölt is javában kampányol: a republikánusok élén ismét Donald Trump indult, míg a demokraták jelöltje Joe Biden. A két politikus utolsó vitáján azonban nem érvelésük kavarta fel leginkább az állóvizet, Melania Trump fotói láttán valósággal megvadult az internet.

A felvételek október 22-én készültek a first ladyről, mielőtt helikopterre szállt volna férjével, hogy együtt elinduljanak a Fehér Házból a vita helyszínére, a Tennessee állambéli Nashvillbe. A képek futótűzként terjedtek el a Twitteren a hétvégén, ugyanis a kommentelők szerint nem az igazi Melania szerepel rajtuk.

Melania Trumpot egy hasonmás helyettesítette?

Ezután mindent elárasztottak a #Fake Melania, azaz #Kamu Melania hashtaggel ellátott posztok. Ezekben azt taglalgatták a hozzászólók, mennyire nyilvánvaló, hogy Trump elnök egy hasonmást bérelt fel, hogy helyettesítse feleségét, akiről úgy vélték, nem volt hajlandó részt venni az eseményen.

fake melania 1
Fotó: Bloomberg / Getty Images Hungary

Egyesek szerint az állítólagos dublőrt fogai árulták el, míg mások úgy gondolták, a nő túlságosan mosolygósnak és jókedvűnek tűnt az igazi Melaniához képest. Azt is sokan árulkodó jelnek tekintették, hogy az arcát teljes egészében nem igazán lehetett látni, hiszen vagy hatalmas, sötét napszemüveget vagy maszkot viselt.

fake melania2
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

„Sosem hittem az összeesküvés-elméletekben, de száz százalék, hogy ez a nő nem az igazi Melania” – írta valaki.

Nem most először vádolták meg Trumpot hasonlóval. Először 2017-ben a The Guardian egyik riportere, Marina Hyde vetette fel, hogy az államfő egy színésznővel helyettesíti olykor-olykor kedvesét, ha ő valami miatt nem tud megjelenni mellette.

Melania Trump zöld ruhája

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos volt a first lady limezöld ruhájában.

Ezt is szeretjük