Melania emiatt dühös Donald Trumpra: az egykori first lady külön lakosztályban él a férjétől

Melania és Donald Trump viszonya nem túl rózsás az ismerősök bevallása alapján.

donald-és-melania-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Donald Trump és Melania Trump házasságáról ismerősök kotyogtak ki friss információkat a People magazinnak.

A lap azért járt utána, mi a helyzet kettejükkel, ugyanis idén márciusban kiderült, a volt amerikai elnök ellen azért emelhetnek vádat, mert a 2016-os választási kampánya során egy kamucégen keresztül 130 ezer dollárt fizetett Stormy Daniels pornószínésznőnek azért, hogy a nő ne beszéljen a nyilvánosság előtt a viszonyukról.

Melania Trump és Donald Trump viszonya

Melaniát egyáltalán nem érdekli a férje körül kialakult dráma, sőt a mai napig mérges, hogy Trump Danielsszel csalta meg, miközben ő otthon volt az akkor még újszülött kisfiukkal, Barronnal. Persze nem a pornószínésznő volt az egyetlen szeretője, Karen McDougal playmate-tel is összeszűrte a levet.

Stormy Daniels volt Trump egyik volt szeretője még 2006-ban.
Stormy Daniels volt Trump egyik volt szeretője még 2006-ban.
Fotó: Ethan Miller / Getty Images Hungary

Az 52 éves Melania elsősorban magára és a szívéhez legközelebb álló emberekre koncentrál, hogy mi lesz a férje sorsa, nem igazán érdekli.

- Melania a saját életére koncentrál, boldognak érzi magát, hogy mar-a-lagói birtokukon élhet, és olyan emberek veszik körül, akik szeretik őt, és sosem beszélnek a valóságról, és nem emlegetik fel azokat a rossz dolgokat, amiket a férje tett - mondta az egyik bennfentes.

Hallani sem akar Trump piszkos ügyleteiről.

- Még most is dühös, és nem akar hallani erről a témáról. Tisztában van azzal, ki is a férje valójában, csak a családjával és néhány közeli barátjával tartja a kapcsolatot.

GettyImages-1230692510
Fotó: Pool / Getty Images Hungary

Meglepő, de már nem is Mar-a-Lago ugyanazon szegletében élnek, az 5810 négyzetméteres, 126 szobás birtokon mindkettejüknek megvan a külön birodalma. Ettől függetlenül gyakran vacsoráznak együtt, és megjelennek különféle partikon.

- Még mindig találkoznak a barátokkal, hogy együtt vacsorázzanak a klubban, de külön élnek, és mindketten azt csinálnak, amit akarnak. Már nem töltenek annyi időt együtt.

Melania ideje nagy részét a szüleivel és fiával, Barronnal tölti. Mindnyájan együtt élnek a Palm Beach-i birtokon.

- Melania szereti a gyönyörű időjárást és Palm Beach üdülővárosi hangulatát, boldog, amikor itt lehet. 

Donald Trump exneje

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos nő Marla Maples.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük