Melaniáról és Donald Trumpról kínos felvétel látott napvilágot: emiatt röhög rajtuk a net

Melania Trumpon és Donald Trumpon röhög a net.

Melania Trump és Donald Trump videó
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hagyományokat megszakítva a Trump házaspár nem vett részt Joe Biden beiktatásán, helyette Washingtonból Floridába repültek, hiszen fő bázisuk a Palm Beach-i Mar-a-Lago birtokuk lesz.

Amint leszálltak a gépükkel, több támogatójuk várta, hogy üdvözöljék Donaldot és Melania Trumpot, ekkor készült róluk egy kínos felvétel, ami pillanatok alatt elterjedt az interneten.

Melania Trump és Donald Trump kínos videója

Az elmúlt négy évben számtalan alkalommal készültek olyan felvételek a házaspárról, amelyen Melania visszautasító férjével, az alábbi videóban, míg a volt elnök megállt, hogy integessen a rajongóknak, az egykori first lady ahelyett, hogy férjével együtt üdvözölte volna a támogatóikat, gondolkodás nélkül továbbment, és beszállt az autóba. A Twitteren az egyik felhasználó ezt írta a videóhoz: "Melania végleg befejezte. Már a pózolással is felhagyott" - viccelődött.

A közösségi oldalon rengetegen kifigurázták Trumpék ciki videóját: "Vajon mikor válnak el? Van egy olyan érzésem, hogy már ebben a hónapban!", "Lehet, azért kellett sietnie, mert már időpontja volt a válóügyvédhez.", "Melaniát tényleg nem érdekli, vagy igen?", "Ha a "túl vagyok rajta" mondás egy személy lenne!" - írták.

Mások viszont egyből Melania védelmére keltek, mert úgy látták, hogy Trump hátulról kicsit előrébb tolta a kezével, hogy ne lopja el előle a show-t: "Nekem úgy tűnt, hogy Donald tolta őt arrébb. Lehet látni a kezét a hátán. Olyan volt, mintha ezzel azt üzente volna neki, hogy most én vagyok a figyelem középpontjában, te csak szépen szállj be a kocsiba, és engedd, hadd élvezzem ki a pillanatomat. Mind tudjuk, Trump mennyire imád a középpontban lenni, és mennyire egoista" - fogalmazta az egyik twitterező.

Többen azt is észrevették, hogy Melania mennyire sokat mosolygott, már azokon a fotókon is vidámabbnak tűnt, amikor a Fehér Házat elhagyták, illetve a floridai megérkezésük idején is több mosolygós kép készült róla.

Az elmúlt években több alkalommal azt pletykálták róla, mennyire nem szeretett first lady lenni, sőt, abban sem hitt, hogy valaha azzá válhat. Persze ezeket a híreszteléseket sosem erősítette meg, azonban 2020-ban kiszivárogtak olyan hanganyagok, amelyeken teljesen kiakadt az őt ért kritikák miatt, írta meg a CNN

"Kidolgozom a belem az ünnepek miatt, de ki a sz*rt érdekel a karácsony meg a dekorációk? Persze, meg kell csinálnom, igaz? Oké, elvégzem a feladatom, erre azzal jönnek, mi van azokkal a gyerekekkel, akiket elszakítottak a szüleiktől? Hagyjatok már nyugton egy r**adt percre!" - hallható azon a titkos felvételen, amit volt asszisztense vett fel még 2018-ban. Pont akkoriban rengeteg bevándorlócsaládot szakítottak szét az Egyesült Államokban, ami miatt kritizálták a Trump házaspárt, pedig Melania ezt egyáltalán nem nézte jó szemmel, abban reménykedett, hogy valamiféleképp meg lehet oldani, hogy ezek a családok újra egyesüljenek.

Jill Biden ilyen csinos volt a beiktatáson

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett Jill Biden férje beiktatásán.

Jill Biden tengerkék ruhában tündökölt: ilyen csinos volt férje beiktatásán

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük