Kínos pillanatban kapták el Melania és Donald Trumpot - Egyből kiszúrták a rajongók
Donald Trump próbálta felesége kezét megfogni, de végül nem járt nagy sikerrel.

melania-és-donald-trump-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melania és Donald Trump a New Orleans-ban megrendezett College Football Championship sporteseményre voltak hivatalosak hétfőn este, az amerikai futballt játszó főiskolások mérhették össze erőiket.

A mérkőzés elkezdése előtt az Egyesült Államok elnöke és a first lady a pályára vonult, ahol együtt hallgatták meg a nemzeti himnuszukat. Természetesen mindezt a kamerák kereszttüzében tették, így az elnöki pár minden mozdulatát rögzítették. Lejátszódott kettőjük között egy rém kínos dolog is, amit nehéz lett volna nem kiszúrni.

Melania Trumpnak nem volt ínyére a kézfogás

A himnusz alatt Donald Trump végig szerette volna Melania Trump kezét fogni, ám a fist lady ebben nem volt partner. Pár másodperc után félrelökte az elnök kezét. Az erről készült felvételt az alábbi beágyazott videóban nézheted meg. A felvételt Bryan Tyler Cohen politikai szakértő töltötte fel azzal a megjegyzésével, hogy bár nem szimpatizál a first ladyvel, de teljesen egyetért azzal, amit tett a férjével.

Nemcsak a kézfogás volt az egyetlen kínos momentum, hanem Melania Trump arckifejezése is. Miután a pálya közepére mentek, akkor még nagyon boldognak tűnt, mosolygott is a kamerába. Azonban miután az elnök is mellé állt, és megfogta a kezét, egyből lefagyott a mosoly az arcáról. Természetesen az erről készült pár másodperces videót is megnézheted az alábbi Twitter-posztban.

A rajongók szerint Melania egyértelműen dühös volt az elnökre, többen is azt feltételezték, hogy nagy gondok lehetnek a házasságukban. A Twitter-felhasználók így fogalmazták meg véleményüket: "Nekem az a teóriám, hogy a first lady már régóta elhagyta volna Trumpot, de a választások miatt végül erre nem került sor. Ha valaha is leváltják elnökként, nem maradnak együtt sokáig.", "Miért van még mindig együtt vele? Olyan boldogtalanul fest Donald mellett!", "Ezek után ne lepődjön meg senki, hogy miért alszanak külön szobában."

Nem ez volt az első kínos esetük, a Huffington Post hivatalos YouTube-csatornájára még egy válogatást is feltöltött, amiben összegyűjtötte az összes olyan momentumot, amikor Melania nem akarta Donald Trump kezét megfogni.

Ezek voltak a first lady legszebb ruhái 2019-ben

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük, milyen ruhákban tündökölt a tavalyi évben Melania Trump.

Ezt is szeretjük