Melania Trump édesanyja ilyen csinos - Amalija 73 évesen is remek formában van
Melania Trump édesanyja éveket letagadhatna a korából.

melania-trump-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Melania Trump szülei, Viktor és Amalija Knavs 1966-ban szlovén településen, Sevnicán ismerkedtek meg egymással. Édesapja a polgármester sofőrje volt akkoriban, míg édesanyja mintákat készített egy gyerekruhagyárban. Nagy volt a szerelem köztük, egy év ismeretség után kötötték össze az életüket.

Fotókon Melania Trump édesanyja

A házaspárnak két közös gyermeke született, először Ines, majd egy évvel később Melania látta meg a napvilágot. Napjainkban Melania szülei is amerikai állampolgárok, tavaly váltak hivatalosan is azokká. Trump és Melania fia, Barron nagyon szoros kapcsolatot ápol a nagyszüleivel. A Politico 2017-es beszámolója szerint Amalija és férje gyakran megfordulnak a Fehér Házban, ennek ellenére nem töltik minden idejüket Washingtonban, New Yorkban, a Trump Towerben laknak.

Melaniához hasonlóan édesanyja is nagyon szereti a divatot, 73 esztendős, ám a friss fotóit elnézve éveket letagadhatna a korából. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Melania Trump édesanyja, régebbi fotókon is láthatod Amaliját.

Ezt is szeretjük