Jennifer Lopez 74 éves édesanyja igazi szépség - 25 évet is letagadhat a korából
Guadalupe Rodrigueztől örökölte a szépségét az énekesnő.

jennifer-lopez-edesanyja-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jennifer Lopez büszke arra, hogy fantasztikus külsejét nem plasztikai műtétekkel, hanem kemény edzéssel és szigorú diétával érte el. Persze a genetika is közrejátszott abban, hogy ilyen jól néz ki, édesanyja, Guadalupe - azaz becenevén Lupe - Rodriguez ugyanis 74 évesen is olyan csinos, hogy évtizedeket is letagadhatna a korából.

Gyönyörű nő Jennifer Lopez édesanyja

J.Lo legújabb filmjét, A Wall Street pillangóit szinte agyondicsérték a torontói filmfesztiválon - sokak szerint Oscar-gyanús volt a sztár alakítása. Ennek fényében érthető, hogy a édesanyjával is meg szerette volna ünnepelni a sikerét. Egy New York-i hotel előtt kapták lencsevégre a csinos anya-lánya duót, akik kettesben szerettek volna elkölteni egy finom vacsorát.

Lupe nem rejti véka alá a véleményét a lányával kapcsolatban, Jennifer állítása szerint ő a legnagyobb kritikusa, aki mind karrier, mind stílus terén megmondja az őszinte véleményét a gyermekének. A magánéletével kapcsolatos tanácsokból sincs hiány - a pletykák szerint J.Lo vőlegényét, Alex - becenevén A-Rod - Rodriguezt nem tartja valami sokra, ettől függetlenül nem szól bele a lánya döntéseibe.

Guadalupe egyébként saját jogán is gazdag nő, a pénzét szerencsejátékon nyerte. Az énekesnő néhány éve elmesélte, hogy anyukája milliókat nyert a kaszinóban, a félkarú rabló játékban.

- Anyám sikítva hívott fel, én meg azonnal bepánikoltam. "Anya, mi történt, baj van?" - kérdeztem. Mire még hangosabban visítani kezdett, és azt kiabálta, hogy "nyertem 2,4 milliót". Őrületes volt. Nem gondoltam, hogy valaha ennyit nyerhet, mondjuk én nem is vagyok nagy szerencsejátékos - mesélte a Tonight Showban 2015-ben.

Jennifer Lopez és lánya így hasonlítanak

Emme gyönyörű kis hölggyé cseperedett - nézd meg, hogy hasonlítanak az édesanyjával!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük