18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Meztelen fotót posztolt a 41 éves énekesnő - Még mindig büszke a testére

Képpel

A rajongókat is meglepte Mel B merész fotója.

Mel B nem tartozik a magamutogató sztárok közé, ezért nagyon meglepődtek a rajongói, amikor a Spice Girls együttes egykori énekesnője egy meztelen fotót posztolt magáról az Instagram-oldalán.

- Nőként úgy érzem, nagyon fontos, hogy megtanuljam szeretni a tökéletlenségeimet és jól érezzem magam a bőrömben, ami életem végéig elkísér majd. Sohasem voltam olyan lány, aki megpróbált beilleszkedni, hölgyeim, szeressétek ti is magatokat olyannak, amilyenek vagytok - írta a fotó alá.

 

Mel B (@officialmelb) által közzétett fénykép,

Sztárok meztelen Instagram-fotói

De nem Mel B az egyetlen, aki idén megmutatta magát a közösségi oldalon, képes összeállításunkban megnézheted a sztárok legdögösebb pucérkodó fotóit!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük