18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Édeshármas közben készült videó a Spice Girls énekesnőjéről - Sokkolta a felvétel

Mel B csak később tudta meg, hogy felvétel készült az erotikus kalandjáról.

Mel B és Stephen Belafonte a házasságuk során sohasem szégyenlősködtek, ha szexuális kérdéskörre került sor: büszkén vállalták nimfomániájukat, és híresek voltak arról, hogy bizony nem vetik meg a szeretkezés extrémebb válfajait sem.

Belafonte titokban videóra vette az édeshármasukat

Több alkalommal csábítottak az ágyukba egy harmadik felet is, sőt, mint kiderült, Belafonte ezeket a légyottokat videóra is vette, ami finoman szólva is ledöbbentette a Spice Girls egykori énekesnőjét. Erről a The Sun on Sunday magazinban mesélt:

- Bevallom, először bennem vetődött fel az édeshármas ötlete. Gondoltam, miért ne próbálhatnánk ki, hogy milyen, ha egy másik nő vagy férfi is velünk van az ágyban. Persze, Stephen betegesen féltékeny volt, így azonnal közölte, hogy másik férfi nem érhet hozzám, de ha szeretném, egy másik nőt bevehetünk. Nem bántam, a nőkhöz is vonzódom, így belementem, puszta kalandvágyból.

Az elején élveztem, de aztán inkább teherré vált. Stephen viszont már csak hármasban akarta csinálni. Kényszeresen rajongott a gondolatért, hogy más sztárokkal is együtt legyen. Persze, voltak, akiket rá tudott venni, és olyanok is, akiket nem. Ez egyfajta játék volt, csak egy idő után nem volt kedvem játszani, és ezt ő képtelen volt elfogadni - nyilatkozta a lapnak.

Mint később kiderült, Belafonte rengetegszer videóra is vette az aktust, a váláskor 64 videót mutatott be a bírónak. Mel B ekkor ejtette a testi sértéssel kapcsolatos vádakat, és cserébe csak annyit kért, hogy ne kerüljenek bemutatásra a nyílt tárgyalás során.

- Egyszerűen sokkolt, hogy ezt tette velem, képtelen voltam elhinni. Bármit megadtam érte, csak ne mutassa be a felvételeket, mert tudtam, hogy ha a tárgyaláson kivetítik őket, akkor egyenes út vezet az internet felé, ahol mindenki láthatja majd - mesélte könnyek között.

Azt, hogy mennyi igaz a sztorijából, nem tudni, ugyanis Mel B a válókeresetet először azért adta be, mert elmondása szerint a férje többször megcsalta a dadusukkal, Lorraine Gilles-szel. Kiderült viszont, hogy Lorraine nemcsak Stephen, hanem Mel B szeretője is volt, sőt, a férfivel csak akkor volt együtt, ha Mel hármasban szerette volna csinálni.

- A viszonyom Melanie-val 2016 szeptemberében kezdődött, és nagyjából hét évig tartott. Ez alatt az idő alatt szórványosan volt köztünk szex: volt, hogy hetekig semmi nem történt köztünk, de olyan is, hogy naponta többször is egymásnak estünk. Stephennel sohasem feküdtem le Melanie engedélye vagy jelenléte nélkül. Ha nem ő mondta, hogy feküdjek le vele is - miközben ő kamerázta az akciónkat -, vagy nem ő kérte Stephent, hogy csatlakozzon hozzánk az ágyban, akkor hozzá se értem - írta a vallomásában 2017 augusztusában.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük