A Spice Girls Mel B-je 65 éves anyjával és lányával pózolt bikiniben: dögös képek készültek róluk

Mel B édesanyjával és lányával vett részt egy bikinis fotózáson.

mel-b-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mel B egy különleges anyja-lánya-unokája fotózásra mondott igent, az OK! magazin felkérésére a 48 éves énekesnő, 65 éves édesanyja, Andrea és 24 éves lánya, Phoenix együtt álltak a kamera elé.

Mel B anyjával és lányával vállalta be a bikinis fotózást

A Spice Girls énekesnője, becenevén Scary Spice 15 év után tért vissza az Egyesült Királyságba, előtte Los Angelesben élt. 2017-ben nagy változás ment végbe az életébe, akkor vált el Stephen Belafonte producertől, bevallása szerint sokkal zárkózottabb volt a házassága időszakában, most viszont, hogy visszatért a gyökereihez, újra élvezi a családjával töltött időt.

Az elmúlt években sokat romlott az önbizalma, volt férje verbálisan bántalmazta, gyakran a fejéhez vágta, hogy kövér és csúnya, emiatt rengeteg munkát fektetett abba bele, hogy visszanyerje azt az énjét, aki régen volt. Ehhez idén az életmódját is megváltoztatta, rendszeresen kialussza magát, hetente kétszer edz, illetve sokat sétál a kutyájával.

Egy alakformálókat és fehérneműket forgalmazó cég reklámarca lett, ennek alkalmából vállalta el a bikinis fotózást 65 éves anyukájával és legidősebb lányával, Phoenixszel.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen képek készültek róluk.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Megváltozott Beckhamék házassága

Ki nem találod, kinek köszönhetik, hogy pozitív irányban változott a kapcsolatuk.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük