Másodszor is anya lett! Megszületett a 47 éves színésznő kisfia
Szombaton este a világra jött Halle Berry kisfia. A 47 éves színésznő és a baba is jól van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nahla már nagy testvér, Halle Berry 5 éves kislánya egy öcsikének örülhet, az X-men sztárja ugyanis szombaton este életet adott második gyermekének.

A 47 éves színésznő először április 5-én beszélt terhességéről, a CNN-nek adott interjújában azt mondta, ez életében a legnagyobb csoda, hiszen ennyi idősen már nem hitte, hogy ismét kisbabája lesz.

Csoda a várandóssága

A hírek szerint az Oscar-díjas színésznőt férje, Olivier Martinez vitte be az utolsó pillanatban abba a Cedars Sinai Kórházba, melyben a legtöbb híresség világra hozza a gyermekét. A párnak a kisfiú az első közös gyermekük.

Martinez a People magazinnak adott interjújában elmondta, pontosan tisztában van vele, hogy a fia amerikai lesz, míg ő továbbra is francia marad, ám igyekszik átvenni az amerikai kultúrát. Ugyanakkor jól érzi magát így, amolyan kettős identitással, bár mint mondta, hiába él évek óta az Egyesült Államokban, még mindig idegennek tekintik.

Kislánya imádkozott érte

A pár júliusban házasodott össze Franciaországban, a ceremónián csak a szűk család és néhány barátjuk vett rész. 2010-ben találkoztak először közös filmjük, a Dark Tide forgatásán, nem sokkal azután, hogy a színésznő szakított modell kedvesével, Nahla édesapjával, Gabriel Aubry-val.

Berry kislánya már nagyon várta a testvért, mint ahogy egyik interjújában elmesélte a színésznő, Nahlával minden este imádkoztak és a kislány egy puha ágyat és egy aranyos hugicát kért Istentől, akivel játszhatna és akire vigyázhatna.

A gyermek imáját pedig meghallgatta az ég, és még az ellen sem volt kifogása, hogy öcsikét kap. 

Ezt is szeretjük