Meghan Markle meztelenruhája kiakasztotta a first ladyt: így jelent meg Nigériában

Oluremi Tinubu szenátor beszédében is kitért arra, mennyire zavarja az ilyesmi.

Meghan Markle öltözéke Nigériában
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Meghan Markle és Harry herceg május közepén utaztak Nigériába. Útjuk többeknél is kiverte a biztosítékot, és úgy tűnik, az ország first ladyje is kiakadhatott a hercegnére, méghozzá annak öltözéke miatt.

Meghan Markle öltözéke Nigériában

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, Vilmos herceg és Károly király is ki voltak akadva azért, ahogy Harry és Meghan viselkedtek nigériai utazásuk során. Nem ők voltak azonban az egyetlenek, akiknek bántotta valami a szemét ezzel kapcsolatban. Nigéria first ladyje például olyan részleteket fűzött beszédébe, melyek több mint valószínű, hogy Meghan öltözékének is szóltak – szúrta ki a The Sun magazin.

Meghan Markle a háromnapos utazás során többször is olyan ruhában mutatkozott, mely sokkal többet mutatott a kelleténél. Fedetlen megjelenése és az úgynevezett meztelenruhája pedig állítólag nem igazán nyerte el a first lady tetszését.

Oluremi Tinubu szenátor beszédében kitért arra, hogy nem szeretné, ha a nigériai lányok utánoznák az amerikai filmsztárok divatját, mert az egyáltalán nem szép.

- Az üzenetem lényege az, hogy meg kell óvnunk ettől gyermekeinket. Látjuk, hogyan öltözködnek… A meztelenség mindenhol ott van, a férfiak ellenben jól fel vannak öltözve… Tehát tennünk kell valamit. Meg kell érteniük, hogy a kultúránkban nem fogadjuk el a meztelenséget. Az nem szép, egyáltalán nem az.

Kamilla keze is benne van: Harry ezért nem találkozott valójában újra Károly királlyal

Harry herceg hallani sem akart arról, hogy Kamilla királynét is lássa.

Elolvasom

Cover-fotó: Getty Images

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük