Kamilla keze is benne van: Harry ezért nem találkozott valójában újra Károly királlyal

Harry herceg hallani sem akart arról, hogy Kamilla királynét is lássa.

Kamilla királyné, Harry herceg és Károly király
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Harry herceg még a múlt héten volt Londonban, ahol végül nem látta újból a rákkal küzdő Károly királyt. Eddig azzal indokolták, hogy az uralkodó túl elfoglalt volt, ám egy palotai bennfentes szerint Kamilla királyné keze is benne volt abban, hogy nem jött össze a találkozó.

Kamilla királyné miatt nem találkozott Harry herceg és Károly király

A palotai bennfentes a Daily Beastnek kotyogta ki, hogy Harry valójában arra kényszerítette az apját, hogy válasszon közte és Kamilla királyné között. 

GettyImages-892200644
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

- Harry nagyon megnehezítette a dolgát azzal, hogy ilyen kegyetlen és bántó dolgokat állított Kamilláról. Károly szereti a fiait, de a feleségét is. Az elmúlt hónapok világossá tették, hogy mennyire fontos a neje, ő volt az, aki tartotta a frontot. Harry ezzel szemben világossá tette a nyilvánosság előtt is, hogy mennyire megveti a mostohaanyját. Kényszerítette Károlyt, hogy döntsön köztük, ami nagyon buta dolog volt, hiszen Kamillával már régen egymást választották - magyarázta a forrás.

Charlotte Griffiths királyi kommentátor a GB Newsnak fejtette ki, hogy a találkozásról mentek a tárgyalások, ám Harry olyan kikötéseket tett, amit a palota nem tudott teljesíteni.

- Harry bizonyos követelményeket támasztott azzal kapcsolatban, hogy ki tartózkodhat a szobában, és ki nem. Bár a külső szemlélő számára annak tűnhet, hogy a herceget ignorálták, de valójában Harry nagyon megnehezítette az apja dolgát. Tudjuk, hogy Károly szeret úgy találkozni Harryvel, hogy Kamilla is a szobában van, ami nem mindig népszerű döntés. A herceg is a felesége nélkül volt, így ez további nehézségeket szült.

Harry még a Tartalék című könyvében értekezett arról, hogy nem szerette volna, ha az apja elvette volna Kamillát, sőt, Vilmos herceggel együtt könyörögtek Károlynak, hogy ne tegye meg ezt a lépést. A könyvben egy számító nőnek írta le, akinek csak a koronára fájt a foga. Rendszeresen szivárogtatott a sajtónak annak érdekében, hogy jobb színben tüntesse fel magát. Ezek a súlyos mondatok Kamilla és Károly fülébe is eljutottak, nyilvánvalóan elkeserítette mindkettőjüket, hogy az Amerikában élő herceg ilyen durva dolgokat írt.

Végül Harry csak Diana hercegnő rokonaival találkozott.

Harry így ölelte át Diana testvéreit Londonban: a hercegnő is meghatódott volna ennek látványától

Diana hercegnő testvérei az Invictus Games tizedik évfordulóján támogatták Harry herceget.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük