Meghan Markle elindította saját márkáját: meglepő, mi az első terméke

Meghan Markle egy hónappal ezelőtt harangozta be márkájának indulását, csak most derült ki, mi az első terméke.

Meghan Markle márkája
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Meghan Markle több mint egy hónappal ezelőtt kürtölte világgá, hogy elindítja saját márkáját. Bejelentése viszonylag elhamarkodott tűnik, egész eddig ugyanis nem történt semmi a márka körül.  

Meghan Markle márkája

Március 14. óta mindössze egy kicsit sem naprakész Instagram-fiók és egy nem frissülő weboldal árulkodott arról, hogy Meghan Markle készül valamire. A weboldal ugyan még ma is felvet néhány kérdést, például, hogy miért az az egyetlen funkciója, hogy a látogatók megadhatják saját e-mail-címüket egy várólistára feliratkozva. 

A brit sajtóban több cikk is megjelent a márka beharangozásakor arról, hogy Meghannak mindössze annyi lehetett a célja, hogy elterelje a figyelmet Vilmos herceg beszédéről. Vilmos ugyanis gyakorlatilag percre pontosan akkor lépett fel a színpadra az édesanyjáról, Diana hercegnéről elnevezett díjátadón, amikor Meghan felszántotta a nemzetközi sajtót új márkája, az American Riviera Orchard hírével. 

Több mint egy hónapot kellett várni arra, hogy a márka - mely a benyújtott engedélyek alapján igen széles termékpalettát árul majd - újra jelet adjon magáról. Kiderült, hogy az American Riviera Orchard első terméke egy eperlekvár. 

Meghan Markle márkájának első terméke egy eperlekvár.
Meghan Markle márkájának első terméke egy eperlekvár.

A termék címkéjén látszik, hogy mindössze 50 üveg készül belőle. Néhány híresség Instagram-oldalán már fel is tűnt a termék, látni lehetett például Harry herceg egyik barátjának, Nacho Figueras feleségének oldalán és Tracy Robbins divattervező Instagram-sztorijai között. 

Mostanra egyre több jel utal arra, hogy Meghan a gasztronómia világába szándékozik betörni, a márkája menedzselése mellett ugyanis férjével egy főzőműsor forgatásába is belekezdenek a Netflixnek. 

Meghannak nincs lelkifurdalása, hogyan bánt a rákbeteg Katalinnal: ezt gondolja Vilmos feleségéről a hercegné

Meghan hercegné szerint pont Katalinnak kéne bocsánatot kérnie tőle.

Elolvasom

Cover-fotó: GettyImages

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük