Durva, hogy Harrynek ebbe nincs beleszólása a gyerekeivel kapcsolatban: Meghan dönt egyedül

Archie és Lilibet utazásáról édesanyjuk hozza a végső döntést.

Meghan dönt egyedül
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy királyi szakértő szerint Meghan Markle mondja ki az utolsó szót azzal kapcsolatban, hogy gyermekei ellátogatnak-e majd az Egyesült Királyságba, vagy sem, és ezt még Harry herceg sem vétózhatja meg.

Meghan dönt egyedül

Richard Fitzwilliams királyi szakértő azt állítja, Meghan mondja ki az utolsó szót arról, hogy ő és Harry herceg, valamint Archie herceg és Lilibet hercegnő ellátogatnak-e az Egyesült Királyságba - olvasható a Mirror oldalán.

Sussex hercege és hercegnője még 2020-ban vonultak vissza a királyi élettől, és a kaliforniai Montecitóban leltek otthonra. Szinte elképzelhetetlen, hogy valaha is visszaköltözzenek Angliába. Míg Harry már néhányszor ellátogatott az Egyesült Királyságba azóta, hogy négy évvel ezelőtt meghozták ezt a döntést, Meghan nem igazán lelkesedik azért, hogy ezt megtegye.

A királyi szakértő nyilatkozatában elmondta, Meghan dönt arról, hogy a négytagú család együtt utazzon-e vissza, vagy sem. Azt is elárulta, hogy Harry herceg nem fogja megvétózni a szavát, és nagyon valószínűtlen, hogy felesége nélkül Angliába látogasson a gyerekekkel.

Közben Meghan Markle fél attól, hogy ha majd gyermekei felnőnek, megfosztva érzik majd magukat azoktól a kulcsfontosságú dolgoktól, melyek az Egyesült Királysághoz kötnék őket. Mindezt persze teljes mértékben neki köszönhetően - írta meg a Mirror egy másik cikkében.

Tom Quinn királyi szakértő szerint a hercegné még mindig dühös azért, ahogyan a királyi családban bántak vele, mégis attól tart, hogy Archie herceg és Lilibet hercegnő neheztelni fognak rá a döntései miatt.

Továbbgyűrűzik Harry herceg botránya: ismét pert bukott

Harry herceg fellebbezésének nem adott helyt, további jogi lépések megtételére azonban lehetőséget kapott.

Elolvasom

Cover-fotó: Getty Images

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük