Fiatalkori videója miatt szapulják Meghan Markle-t - Ilyen felvétel került elő róla
Nyolcévesen is komoly ambíciói voltak a kis Meghannek.

meghan-markle-fiatalkori-video-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy minden kislány, Meghan Markle is arról álmodozott, hogy egyszer hercegnő lesz - Harry herceg menyasszonya pedig egy napra uralkodó is lehetett a legjobb barátnője, Ninaki Priddy kilencedik születésnapi buliján.

Beszóltak a rajongók a videója miatt

Eddig nem látott felvétel került elő a nyolcéves Meghanről, aki úgy osztotta a parancsokat, mint maga Erzsébet királynő tenné: "A nevem Meg, de szólítson ő királyi felségének", "Süss nekem 900 ezer sütit", "Varrj nekem egy szép ruhát" - utasítgatja a barátnőit a videóban, amit maga Ninaki osztott meg a rajongókkal.

- A show címe Királyi felségek volt, és Meg volt a sztár. A mostani életét elnézve elég vicces, mit hozott számára a jövő. Imád a középpontban lenni, mindig ő az első - nézzétek, az én szülinapi bulimon vagyok, de ő a főszereplő.

- Korábban sosem játszottunk hercegnőset, ő állt elő vele a bulin. Ő volt a királynő, mi meg a kis hercegnők. Mivel a szüleim a filmes szakmában voltak, mindig volt egy kamera a kezük ügyében - még szerencse, hogy ezt is felvettük - mesélte Meghan gyerekkori legjobb barátnője.

A rajongókat nagyon megosztotta a felvétel: sokak szerint irtó aranyos a leendő hercegné, ahogy a barátnőivel játszadozik - és hát melyik kislány ne játszott volna hercegnőset gyerekként -, azonban mások kiakadtak, amiért Meghan ilyen főnökösködő és utasítgató: szerintük előbb-utóbb kiütközik majd a valódi jelleme, ami korántsem fog majd annyira tetszeni Harry hercegnek.

"Csak én, én és én - figyeljétek meg, ugyanilyen követelőző lesz, amint az ujjára kerül a karikagyűrű...", "Már akkor sem bírta ki, ha nem ő volt a középpontban, kíváncsi vagyok, meddig bírja majd a királyi családban", "Gratulálok Harry, igazi narcisztikus akarnokot veszel el" - írták a videó alá.

Katalinnak is megjósolták, hogy Vilmos lesz a férje

Nemrégiben egy ritka felvétel került elő, mely azt bizonyítja, hogy Katalin rajzfilmbe illő történetét már 13 éves korában megjósolták - nézd meg!

Ezt is szeretjük