Meghan hercegné ezért nem szerepelhetett a Vogue címlapján a többi hírességgel: pedig jó barátja szerkesztette a lapot

Meghan hercegné nem volt rajta a Vogue új címlapján, kiderült ennek az oka.

meghan hercegné (2)
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A rajongók szerint Meghan hercegnét direkt nem tették rá a Vogue ikonikus címlapjára, amelyre negyven női sztárt tettek rá. A fotózás érdekessége, hogy minden híresség egyszerre volt jelen a fotózáson, senkit nem kellett utólagos munkával a címlapra szerkeszteni. Kiderült, végül Harry felesége miért nem kapott lehetőséget, hogy ő is részt vegyen ebben a történelmi pillanatban.

Meghan hercegné ezért nem szerepelt a Vogue ikonikus címlapján

A British Vogue a múlt hét végén tette közzé a nem mindennapi címlapfotót, amelyen olyan sztárok szerepelnek, mint Jane Fonda, Victoria Beckham, Salma Hayek, Selma Blair, Anya Taylor-Joy, Oprah Winfrey, Serena Williams, Cindy Crawford vagy éppen Miley Cyrus. Azért jött létre a fotózás, mert a 2024. márciusi szám az utolsó, amit Edward Enninful szerkesztett.

Meghan több közeli barátja szerepel a címlapon, köztük van Oprah, Serena Williams és  Jameela Jamil is. Sőt, a Vogue főszerkesztőjével 2019-ben közeli barátságba került, Tom Bower királyi szakértő szerint azonban a kapcsolatukra rányomta a bélyegét, amikor ugyanebben az évben Meghan lett a lap szeptemberi számának vendégszerkesztője. A hercegné állítólag bírálta a főszerkesztő ötleteit, és nem tudtak zökkenőmentesen együtt dolgozni, de soha egyikőjük sem erősítette meg, hogy tényleg összekaptak volna valamin. A rajongók azt gondolták, biztosan ez az incidens áll amögött, hogy végül Meghan nem kapott esélyt egy újabb szereplésre, de a Daily Mail forrásai cáfolták ennek hírét.

Csak olyan nőket hívtak el a mostani fotózásra, akik már legalább egyszer szerepeltek a címlapon. 2019-ben Meghannak is lehetősége lett volna borítóra kerülni, de amikor vendégszerkesztő volt a lapnál, 15 olyan nőt tett a magazin elejére, akikre felnézett a munkásságukért.

A kezdetektől fogva beszéltünk a címlapról, hogy rajta legyen-e, vagy sem. Végül úgy érezte, hogy ez bizonyos szempontból nagyképű dolog lenne ennél a projektnél. Ehelyett azokra a nőkre akart összpontosítani, akiket csodál - ezt Edward Enninful nyilatkozta Meghanról.

Egyébként Nicole Kidman neve tényleg felmerült, hogy ő is rajta legyen az ikonikus címlapon, de végül a filmforgatási munkálatai miatt le kellett mondania a fotózást.

Katalin hercegnéről végre jó hírek érkeztek: először tudta elhagyni windsori otthonát

Katalin hercegné már egyre jobban érzi magát.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük