Botrány a palotában: Meghan viselkedése miatt már az 5. alkalmazott mond fel
Testőre sem bírta sokáig a hercegné mellett.

meghan-testore-felmondott-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegnéről elterjedt a pletyka, hogy kiállhatatlan nőszemély, aki szörnyen bánik a személyzetével. Fél év alatt négy alkalmazottja mondott fel, köztük Erzsébet királynő korábbi asszisztense is, aki 17 éven át szolgálta hűen a családot. Most újabb felmondás érkezett: testőre sem bírta tovább a hercegné mellett.

Testőre is felmondott

Meghan és Harry fél éve fogadta fel a Scotland Yard egykori tagját, aki az első női biztonsági főnök lehetett a családban. A hírek szerint neki is meggyűlt baja a hercegnével, aki képtelen volt betartani a biztonsága érdekében meghozott szabályokat, és még a külföldi látogatásaikon is többször elvegyült a nép között.

A testőre szerint ez nemcsak megnehezítette, hanem el is lehetetlenítette a munkáját, ugyanis közölte, hogy úgy nem tudja megvédeni a hercegnét, ha folyton a saját feje után megy. Meghan viselkedése nem először okoz gondot: a személyzete több tagja szerint is kifejezetten önfejű és diktatórikus.

Egy korábbi alkalmazott szerint hajnali fél 4-kor küldözget e-maileket a palotában dolgozóknak, ráadásul a hangnem sem túl kedves, amit megüt velük szemben. Állítólag Katalin hercegnével is emiatt robbant ki a kettejük közötti konfliktus, ugyanis Meghan nagyon lekezelően beszélt sógornője háztartásának egyik dolgozójával.

Meghannak nagyon rosszkor jött ez a felmondás, hiszen már így is rossz a híre: félnek vele dolgozni az emberek, ugyanis a palotában húsz év alatt nem mondtak fel ennyien, mint mióta ő beházasodott a királyi családba. Igaz, hamarosan úgyis vidékre költöznek, a windsori Frogmore Cottage lesz az állandó lakhelyük. Korábban Katalin és Vilmos mellett foglaltak el egy rezidenciát a Kensington-palotában, de, mivel ilyen komoly ellentét van a két hercegné között, Harry jobbnak látta a költözést.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük