Meghan Archie-val való terhességét rosszabbkor nem is jelenthette volna be: többen kiakadtak rá
Egy új botránykönyv szerint Meghan Eugénia hercegnő esküvőjén jelentette be terhességét.

meghan-hercegné-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné és Harry herceg hivatalosan 2018. október 15-én jelentették be, hogy gyermeket várnak, kisfiuk, Archie 2019. május 6-án látta meg a napvilágot.

A hercegi pár családtagjai természetesen napokkal előtte tudtak már az örömhírről, ám Meghan a nagy bejelentést nem a legjobb pillanatban tette meg, ezt a Daily Mail brit lap írta meg egy új botránykönyv, a Royals At War sorai alapján.

Meghan hercegné nem a legjobbkor jelentette be terhességét

Dylan Howard és Andy Tillett újságírók új kiadványa június 30-án jelent meg külföldön. A könyvben a magas rangú pozíciójukból visszavonuló sussexi pár áll a középpontban. A könyv azt a balhét is felemlegette, ami azután következett be, hogy Meghan bejelentette az Archie-val való terhességét. Az időzítés nem a legalkalmasabb volt, mivel Eugénia hercegnő 2018. október 12-ei esküvőjén osztotta meg a családtagokkal az örömhírt.

harry és meghan
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Ez hatalmas társadalmi tapintatlanságnak számít, még akkor is, ha az ember nem tartozik a királyi családhoz. Eugéniától ezzel ellopta a show-t, dühös is volt Meghanra, csakúgy mint édesanyja, Sarah Ferguson - írták a szerzők.

Harry herceg is kínosan érezte magát a bejelentés időzítése miatt, hiszen mégis október 12-e az unokatestvére nagy napja volt.

eugénia hercegnő esküvő
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

Amikor a menyegző után három nappal a nyilvánossággal is közölték a hírt, több rajongó is megjegyezte Twitteren, mennyire tapintatlanság volt ez a részükről, hiszen Eugénia közvetlenül előtte ment férjhez.

"Ha Harry és Meghan tényleg Eugénia esküvőjén jelentették be, hogy hamarosan szülők lesznek, az azért elég gonoszság!", "Meghan folyton ellopja a show-t" - idézte a lap több Twitter-felhasználó megjegyzését.

Katalin hercegné legszebb virágmintás ruhái

Képes összeállításunkban megnézheted, melyek Katalin hercegné legszebb virágmintás ruhái.

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük