Meghan hercegnét ki nem állhatja a személyzete - Ezzel húzta fel őket
Meghan hercegné már tényleg túlzásba esik.

meghan-hercegne-szemelyzet-parkolas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meghan hercegné és Harry herceg hivatalosan is elköltöztek a Kensington-palotából, Vilmos herceg és Katalin hercegné szomszédságából. A pár a windsori Frogmore Cottage-ban talált otthonra, ahol már szépen be is rendezkedtek - sőt, már saját házszabályokat is felállítottak, az alkalmazottaik nem kis felháborodására.

"Na, nem ám Meghan háza táján!"

A szolgálók csúfot űznek a ház prominens asszonyából, ugyanis a sussexi hercegnének annyi követelése és szankciója volt feléjük, hogy egymás között már csak azt mondogatják, ha újabb tiltólistával hozakodik elő, hogy "Na, nem ám Meghan háza táján!". Erről a házaspár egyik alkalmazottja mesélt a The Sun magazinnak - természetesen név nélkül.

- Meghan és Harry egyszerűen megtiltották, hogy a házhoz közel eső parkolót használjuk. Minden reggel közel két kilométert kell sétálnunk pluszban, mert zavarja a hercegnét az autók látványa. Eddig a királyi család alkalmazottai számára fenntartott golfklubot is szívesen használtuk, de a parkolás miatt hamarosan már azt sem fogjuk. Újabb remek dolog, aminek vége szakad. Ha úgy fogalmazok, hogy rettenetesen csalódottak vagyunk, az erős alulértékelése a dolognak - állítja a személyzetük állítólagos tagja.

Meghan hercegné finoman szólva sem népszerű a személyzet körében: mióta bekerült a királyi családba, tetemes mértékben meggyarapodtak a felmondások. Miután hat személyi asszisztense mondott fel egy éven belül, ráakasztották a Macerás Meghan gúnynevet. Állítólag képtelenség együtt dolgozni vele, mert igazi akarnok, aki képes hajnalban is e-mailekkel zaklatni az alkalmazottait, ráadásul több beosztottja is sírva fakadt a stílusa miatt.

Egy igazi nagyágyút is elfogyasztott, Erzsébet királynő nagyra becsült személyi titkárát, a Párducnak becézett Samantha Cohent, aki, miután Meghan mellé került, néhány héttel később beadta a felmondását - holott erre senki nem számított, ugyanis Cohen 17 éven át hűen szolgálta a királyi családot, emiatt pedig még kitüntetést is kapott az uralkodónőtől.

A rajongóknál is kihúzta a gyufát

Harry és Meghan a napokban hivatalos közleményt tettek a babájuk születéséről is. A hír annyira felzaklatta a rajongókat, hogy a feldühödött hangnemben írt üzeneteik elárasztották a palota közösségi oldalát.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük